Hvis din iOS 12-enhed ikke kan genkendes af iTunes, kan det være nødvendigt at opgradere macOS eller iTunes

Det kan hænde, at iTunes ikke svarer, ikke genkender din enhed, eller at du får vist beskeden "iTunes kunne ikke oprette forbindelse til denne [enhed]. Du har ikke den nødvendige tilladelse.", når du prøver at tilslutte en iPhone, iPad eller iPod touch, der har iOS 12 installeret.

Opdater din Mac til den nyeste version af macOS for at få den nyeste version af iTunes, som understøttes af dit system, eller hent den nyeste version af iTunes på din pc. (Hvis du har macOS Mojave, følger iTunes med macOS).

Hvis du ikke kan opdatere til macOS Mojave på din computer, er du muligvis nødt til at geninstallere iTunes 12.8 på din Mac.

Geninstallering af iTunes 12.8

iPhone XS og iPhone XS Max kræver en Mac, der mindst har OS X El Capitan 10.11.6 eller en nyere version samt iTunes 12.8 eller en nyere version installeret for at kunne synkronisere og oprette sikkerhedskopier af iTunes.

Følg disse trin for at opgradere iTunes:

1. Afslut iTunes, hvis programmet kører.
  2. Hvis din iOS-enhed er sluttet til din Mac med et USB-kabel, skal du frakoble kablet.
  3. Download iTunes 12.8 fra Apple, og installer det på din Mac.
  4. Lås din iOS-enhed op, og slut den til din Mac igen med et USB-kabel, mens hjemmeskærmen er synlig.
  5. Åbn iTunes.
  6. Når du ser beskeden "En softwareopdatering er påkrævet for at tilslutte denne [enhed]", skal du klikke på Installer. Læs mere om, hvad du skal gøre, når du får vist denne besked.

Få yderligere hjælp, hvis iTunes stadig ikke genkender enheden.