Brug af Pages, Numbers og Keynote online på iCloud.com

Læs mere om, hvordan du opretter nye dokumenter på iCloud.com, redigerer arkiver, der er gemt på iCloud Drive og meget mere. Når du er klar til at dele dit arbejde, kan du samarbejde med andre eller downloade en kopi eller sende den via e-mail.

Sådan opretter du et nyt dokument, regneark eller præsentation

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Pages, Numbers eller Keynote, afhængigt af hvad du vil oprette.
  3. Klik på knappen Tilføj, vælg en skabelon eller et tema, og klik på Vælg.

Sådan åbner du et arkiv fra iCloud Drive

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Pages, Numbers eller Keynote.
  3. Klik to gange på det arkiv, du vil åbne.*

Læs mere om iCloud Drive.

Sådan overfører og redigerer du et arkiv fra en Mac eller pc

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Pages, Numbers eller Keynote, afhængigt af hvilken type arkiv du vil åbne.
  3. Klik på knappen Overfør, vælg arkivet, og klik på Vælg.

Sådan deler du et arkiv fra iCloud.com

1. Log ind på iCloud.com med dit Apple-id.
  2. Klik på Numbers, Pages eller Keynote.
  3. Klik to gange på arkivet.
  4. Vælg, hvordan du vil dele arkivet:
    • Inviter andre til at samarbejde med dig.
    • Download en kopi: Klik på knappen Værktøjer, klik på Download en kopi, og vælg et format.
    • Send en kopi via e-mail med iCloud Mail: Klik på knappen Værktøjer, klik på Send en kopi, vælg et format, og klik på E-mail.

Læs mere

*Hvis et arkiv er nedtonet, når du prøver at vælge det, understøttes arkivet ikke. Se arkivbegrænsninger for dokumenter, regneark og præsentationer på iCloud.com.