Hvis iTunes opdager inkompatibel Bluetooth-software på din computer

Noget ældre Bluetooth-software er ikke kompatibelt med iTunes på Windows.

Hvis du har ældre Bluetooth-software, vil du måske se en advarsel med beskeden "iTunes har opdaget inkompatibel Bluetooth-software på din computer og kører måske ikke korrekt". Hvis du ikke fjerner den konfliktskabende software, vil iTunes muligvis ikke åbne eller køre korrekt.

Du skal følge disse trin for at søge efter og fjerne konfliktskabende Bluetooth-software:

1. Download Autoruns til Windows fra Microsoft.
  2. Find Autoruns.zip på computeren, og åbn den komprimerede mappe.
  3. Træk Autoruns.exe til skrivebordet, når du har kigget indholdet og licensen igennem.
  4. Åbn Autoruns.exe.
  5. Klik på fanen Log på.
  6. Fra menuen Muligheder skal du vælge Gem Microsoft-poster.
  7. I kolonnen Billedsti skal du kigge efter bttray.exe.
  8. Hvis der findes bttray.exe-software, skal du kontakte producenten af dit Bluetooth-tilbehør for at undersøge, om softwaren er nødvendig for din computer. Hvis den ikke er det, skal du få hjælp til at fjerne den.
    Hvis bttray.exe er nødvendig, skal du fra samme sti som bttray.exe finde BtITunesPlugin.exe og omdøbe den til Old_BtITunesPlugin.exe

Kontakt producenten af dit Bluetooth-tilbehør, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.