Sådan sletter du beskeder i iCloud

Med Beskeder i iCloud holdes hele din beskedhistorik opdateret på tværs af dine enheder. Hvis du har brug for at frigøre plads på dit iCloud-lager, kan du slette individuelle beskeder fra alle dine enheder eller slå funktionen Beskeder i iCloud fra.

Hvad sker der, når du sletter beskeder eller slår funktionen Beskeder i iCloud fra?

Når du sletter en besked, et bilag eller en samtale på én enhed med funktionen Beskeder i iCloud slået til, slettes elementet fra alle dine enheder. Dette kan hjælpe med at frigøre plads på dit iCloud-lager, mens du holder resten af dine samtaler opdateret på tværs af dine enheder. Når du har slettet en besked, kan du ikke få den tilbage.

Hvis du ikke har brug for at holde dine samtaler opdateret på tværs af dine enheder, kan du slå funktionen Beskeder i iCloud fra. Hvis du slår Beskeder i iCloud fra på en iPhone eller iPad, inkluderes din beskedhistorik i en separat iCloud-sikkerhedskopi.

Sådan sletter du beskeder fra iCloud

Hvis du har Beskeder i iCloud slået til, slettes en besked overalt, når du sletter den ét sted.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Følg disse trin for at slette en enkelt besked eller et bilag:

1. Tryk på beskedboblen eller det bilag, du vil slette, i en samtale, og hold fingeren nede.
  2. Tryk på Mere.
  3. Tryk på Papirkurv papirkurvssymbol, og tryk derefter på Slet besked. Hvis du vil slette alle beskederne i tråden, skal du trykke på Slet alle øverst til højre. Tryk derefter på Slet samtale.

Hvis du vil slette flere bilag fra en kontakt eller en samtale, skal du følge disse trin:

1. I en sms-samtale skal du trykke på kontaktens navn øverst på skærmen.
  2. Tryk på Info .
  3. Vælg Se alle fotos
  4. Tryk på Vælg, tryk på de billeder, du vil slette.
  5. Tryk på Slet, og tryk derefter på Slet bilag for at bekræfte.

Følg disse trin for at slette en hel samtale:

1. Skub mod venstre på den samtale, som skal slettes.
  2. Tryk på Slet.
  3. Tryk på Slet igen for at bekræfte.

På din Mac

Følg disse trin for at slette en enkelt besked eller et bilag:

1. Åbn en samtale.
  2. Ctrl-klik på den tomme del af den beskedboble, som du vil slette.
  3. Vælg Slet.
  4. Klik på Slet.

Følg disse trin for at slette en hel samtale:

1. Ctrl-klik på en samtale.
  2. Vælg Slet samtale.
  3. Klik på Slet.

Læs mere om, hvordan du sletter beskeder og bilag i Beskeder i iCloud

Slå funktionen Beskeder i iCloud fra

Hvis du ikke vil gemme din beskedhistorik i iCloud og holde dine samtaler opdateret på tværs af dine enheder, kan du bruge trinnene herunder til at slå Beskeder i iCloud fra.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn].
  2. Tryk på iCloud.
  3. Tryk på Administrer lagringsplads.
  4. Tryk på Beskeder, og tryk derefter på Slå fra og slet.

På din Mac

1. Åbn Beskeder, og vælg derefter Beskeder på menulinjen.
  2. Vælg Indstillinger, og klik derefter på iMessage.
  3. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet Slå Beskeder i iCloud til, og vælg derefter Slå alle fra.

Sådan gør du, hvis du ikke kan slette beskeder på din Mac

Hvis du sletter individuelle beskeder fra iCloud, men du stadig kan se dem på din Mac, skal du muligvis redigere indstillingerne for Beskeder på din Mac. I Beskeder: Gå til Indstillinger > Generelt. Kontroller, at du ikke har markeret afkrydsningsfeltet ud for "Gem historik, når samtaler bliver lukket".

Læs mere om din grænse for iCloud-lagringsplads

Når du overskrider din grænse for iCloud-lagringsplads, overføres dine beskeder og bilag ikke til iCloud, og dine enheder bliver hverken sikkerhedskopieret eller downloadet til iCloud. Du kan stadig få adgang til dine seneste beskeder, men de bliver ikke lagret ikke i iCloud, og slettede beskeder bliver ikke opdateret på alle dine enheder. Hvis du vil fortsætte med at bruge Beskeder i iCloud, skal du opgradere din lagringsplads eller frigøre plads ved at slette de arkiver, som du ikke længere har brug for.