Få hjælp til Beskeder i iCloud

Med Beskeder i iCloud holdes hele din beskedhistorik opdateret på tværs af dine enheder. Hvis noget ikke fungerer, får du her nogle hurtige løsningsforslag, der måske kan hjælpe.

Hvis beskeder ikke opdateres på tværs af dine enheder

Først gang du slår Beskeder til i iCloud, synkroniseres beskederne i kronologisk rækkefølge startende med den nyeste. Der kan derfor gå et stykke tid, før ældre beskeder vises.

Kontroller, at du har slået Beskeder til på alle dine enheder, og at din enhed er sluttet til en strømforsyning og har forbindelse til et stabilt netværk. Når dine beskeder er synkroniseret, behøves strømtilslutning eller trådløs forbindelse ikke for at kunne holde nye beskeder opdateret.

Sådan gør du, hvis du mangler et billede eller bilag

1. I Beskeder på din iPhone, iPad eller iPod touch: Åbn den besked, hvori billedet eller bilaget blev delt.
  2. Tryk på kontaktens navn, og tryk derefter på .
  3. Kig efter det billede eller bilag, der kan være lagret i iCloud.

Sådan gør du, hvis du vil slå beskeder fra og slette dem i iCloud

• På din iPhone, iPad eller iPod touch: Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iCloud > Administrer lagringsplads > Beskeder. Tryk derefter på Slå fra og slet.
  • På din Mac: Åbn Beskeder > Indstillinger > iMessage. Fjern markeringen af afkrydsningsfeltet Slå beskeder til i iCloud, og vælg derefter Slå alle fra.

Sådan gør du, hvis du ikke kan slette beskeder på din Mac

I beskeder: Gå til Indstillinger > Generelt. Kontroller, at du ikke har markeret afkrydsningsfeltet ved siden af "Arkiver historik, når samtaler bliver lukket".

Sådan gør du, hvis du har overskredet grænsen for iCloud-lagringsplads

Når du overskrider din iCloud-lagringsplads, overføres dine beskeder og bilag ikke til iCloud, og dine enheder hverken sikkerhedskopieres eller downloades til iCloud. Du kan stadig få adgang til dine seneste beskeder, men de lagres ikke i iCloud, og slettede beskeder opdateres ikke på alle dine enheder. Hvis du vil fortsætte med at bruge Beskeder i iCloud, skal du opgradere din lagringsplads eller frigøre plads ved at slette de arkiver, som du ikke længere har brug for.