Sådan overgår du fra Tilbage til min Mac

Læs mere om overgangen til iCloud Drive, skærmdeling og Apple Remote Desktop.

Fra og med 1. juli 2019 vil tjenesten Tilbage til min Mac ikke længere være tilgængelig. Du kan bruge disse alternativer til arkivadgang, skærmdeling og fjernadgang til skriveborde.

Adgang til arkiver på tværs af enheder med iCloud Drive

Når du slår iCloud Drive til, overføres dine arkiver automatisk til iCloud, hvor de lagres sikkert og er tilgængelige på alle dine enheder. Slå mapperne Skrivebord og Dokumenter til i iCloud Drive, så du også kan gemme dem i iCloud. Du har nu adgang til alle dine arkiver på alle enheder og på et hvilket som helst tidspunkt.

Læs mere om, hvordan du indstiller iCloud Drive og tilføjer arkiver fra skrivebord, eller få mere hjælp til iCloud Drive.

Du starter med 5 GB gratis iCloud-lagringsplads og kan til enhver tid opgradere fra enhver enhed. Det enkelte arkiv på iCloud Drive må maksimalt fylde 50 GB.

Adgang til en anden Mac med skærmdeling

Hvis du har flere Mac-computere, kan du bruge skærmdeling på en Mac til at se og styre en anden Mac på samme netværk. Det betyder, at du kan åbne, flytte og lukke arkiver og vinduer samt bruge apps på en anden Mac. Læs mere om, hvordan du indstiller og bruger skærmdeling.

Fjernbetjen din Mac med Apple Remote Desktop

Hvis du ønsker yderligere funktioner til fjernbetjening, f.eks. at installere og konfigurere apps, hjælpe fjernbrugere og oprette detaljerede rapporter, kan du købe Apple Remote Desktop i App Store. Du kan bruge Remote Desktop til at fjernbetjene Mac-computere i et erhvervs- eller forretningsmiljø. Læs mere om, hvordan du bruger Remote Desktop.