Lav en ringetone fra Logic Pro X eller GarageBand til macOS-projekt

Del dit Logic Pro X- eller GarageBand-projekt fra din Mac til din iPhone, iPad eller iPod touch, og brug derefter GarageBand til iOS til at eksportere og tildele ringetonen.

Før du starter, skal du kontrollere, at du har indstillet iCloud Drive på din Mac og din iOS-enhed.

Sådan deles dit projekt

Start med at dele dit projekt fra Logic Pro X eller GarageBand på din Mac til GarageBand til iOS.

1. På din Mac: Åbn projektet i Logic Pro eller GarageBand.
  2. Del det til GarageBand til iOS:
    • I GarageBand: Vælg Del > Projekt til GarageBand til iOS.
    • I Logic Pro X: Vælg Arkiv > Del > Projekt til GarageBand til iOS.

Sådan eksporteres et projekt som en ringetone

I GarageBand til iOS: Eksporter det projekt, der blev del fra din Mac, som en ringetone.

1. I GarageBand på din iPhone, iPad eller iPod touch
  2. I browseren Mine sange: Tryk på knappen Gennemse, tryk på Vælg, og tryk derefter på det projekt, der skal deles fra din Mac.
  3. Tryk på knappen Del, og tryk derefter på Ringetone.
  4. Indtast en navn for ringetonen, og tryk derefter på Eksporter. Hvis ringetonen er længere end 30 sekunder, skal du trykke på Fortsæt for at få GarageBand til at afkorte ringetonen automatisk. Eller tryk på Annuller for at vende tilbage til sangen, så du kan afkorte den.
  5. Tryk på Eksporter.
  6. Når ringetonen er eksporteret, kan den tildeles som ringetone.

Sådan tildeles en ringetone

Når du har eksporteret projektet som en ringetone, kan du indstille den som standardringetone eller knytte den til en kontakt. Tryk på "Brug lyd som", og vælg derefter en indstilling:

• Hvis du vil bruge ringetonen som standardringetone, skal du udskifte den eksisterende ringetone og trykke på "Standardringetone".
  • Hvis du vil bruge ringetonen som standardteksttone, skal du udskifte den eksisterende texttone og trykke på "Standardteksttone".
  • Hvis du vil bruge ringetonen med en af dine kontakter, skal du trykke på "Tildel kontakt" og derefter vælge en kontakt.
  • Hvis du vil skifte til browseren Mine sange uden at tildele en ringetone, skal du trykke på OK.