Føj Pride-urskiven til dit Apple Watch

Fejr Pride med en ny Apple Watch-urskive. Du kan skifte din urskive via urskivegalleriet på din iPhone eller direkte på dit Apple Watch.

Urskivegalleri på iPhone

Tilføj Pride-urskiven fra dit iPhone

1. Kontroller, om der er opdateringer til iOS og watchOS. Du skal have iOS 11.4 og watchOS 4.3.1 for at hente Pride-urskiven.
  2. Åbn appen Apple Watch på din iPhone.
  3. Tryk på fanen Urskivegalleri.
  4. Tryk på Pride-urskiven under Pride eller Nyt i watchOS.
  5. Tryk på Tilføj. Urskiven vises automatisk på dit Apple Watch.

Tilføj Pride-urskiven fra dit Apple Watch

1. Tryk på Digital Crown for at gå til urskiven.
  2. Tryk hårdt på skærmen, skub hele vejen til højre, og tryk derefter på .
  3. Drej på Digital Crown for at se Pride-urskiven.
  4. Tryk på Pride-urskiven. Urskiven vises automatisk på dit Apple Watch.

Læs mere om, hvordan du skifter eller tilpasser urskiven.