Om opdateringen til macOS High Sierra 10.13.6

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen til macOS High Sierra 10.13.6 føjer AirPlay 2-understøttelse af lyd i flere rum til iTunes og forbedrer stabiliteten og sikkerheden af din Mac. Opdateringen anbefales til alle brugere.

AirPlay 2 til iTunes 12.8:

• Betjen dit lydsystem og dine AirPlay 2-højttalere fra en hvilken som helst placering i hjemmet.
  • Afspil musik samtidigt på flere AirPlay 2-højttalere i hjemmet – alt i perfekt synkronisering.

Andre forbedringer og rettelser:

• Retter et problem, der kunne forhindre Fotos i at genkende AVCHD-medier fra visse kameraer.
  • Retter et problem, der kunne forhindre Mail-brugere i at flytte en besked fra Gmail til en anden konto.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.