Om sikkerheden for iWork- og Box-samarbejde

Læs om, hvordan du åbner og får adgang til filer på tværs af Box- og Apple-servere, når du samarbejder i iWork-dokumenter, der er gemt i Box.

For at muliggøre iWork-samarbejde mellem brugere skal dokumenter først overføres til Apples servere. Der arbejdes på dokumenterne i hukommelsen, og for at optimere ydeevnen for redigering bliver de også krypteret og cachelagret. Box leverer og sikrer krypteringsnøglerne, der bruges til at beskytte cachelagrede dokumenter.

For at dekryptere et cachelagret dokument til yderligere redigering rekvirerer Apples servere den påkrævede krypteringsnøgle fra Box via et adgangstoken, som først overføres til iWork-appen og derfra til Apples servere. Dette adgangstoken er kun gyldigt i 24 timer. Hvis brugerne stadig arbejder på dokumentet, bliver adgangstokenet automatisk fornyet, dog ikke på nettet, hvor et token aldrig fornyes. Box kan nægte at give adgang til krypteringsnøgler, hvis brugeren ikke længere har tilladelse til at arbejde på dokumenter.

Krypterede dokumenter er cachelagrede på Apples servere i op til 28 dage, hvorefter de automatisk slettes. Cachelagrede dokumenter kan kun dekrypteres, når en bruger har åbnet et delt iWork-dokument eller et iWork-dokument på nettet, og kun hvis Box tillader adgang til den krævede nøgle.

Hvis du vil generere eksempler, overføres dokumenterne til Apple-serverne. De gemmes midlertidigt og cachelagres aldrig.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.