Valg af Wi-Fi-router til brug til Apple-enheder

Se efter disse vigtige funktioner, når du skal købe en Wi-Fi-router til brug til din Mac, din iPhone, din iPad, dit Apple TV, din HomePod eller andre Apple-enheder.

For at opnå bedst mulige kompatibilitet, pålidelighed og ydeevne, når Wi-Fi-routeren bruges til Apple-enheder, skal du gå efter en Wi-Fi-router med disse funktioner:

• IEEE 802.11ac, som er den nyeste standard for trådløst netværk
  • Simultaneous dual-band (2,4 GHz og 5 GHz), der betyder, at routeren kan transmittere via begge frekvenser samtidigt. Uanset hvilket bånd, dine trådløse enheder bruger, opretter de automatisk forbindelse til det bedste tilgængelige bånd, så du får den hurtigst mulige ydeevne
  • WPA2 Personal-kryptering (AES), som aktuelt er den mest effektive form for sikkerhed på en Wi-Fi-router
  • MIMO eller MU-MIMO, som kan give en forbedret ydeevne, når mange enheder bruger Wi-Fi netværket samtidigt, når du har brug for den hurtigst mulige internetforbindelse, eller du har brug for Wi-Fi-dækning på et stort område

En enkelt, traditionel router er et passende valg til den størrelse og udformning, de fleste hjem har. Ved områder, der er større eller mere vanskelige at dække, giver mesh-Wi-Fi-systemer en fleksibel dækning med flere knudepunkter, der gør det let at dække hele hjemmet. Hvis du opsætter eller udvider et mesh-netværk, skal du tjekke kravene til din mesh-router for at lære mere om kompatibiliteten med andre routere eller knudepunkter. Oprettelse eller udvidelse til et mesh-netværk kan kræve, at hver router og knudepunkt er fra samme producent.

Se Apples anbefalinger til indstillinger af Wi-Fi-routere og adgangspunkter, når du skal indstille din router.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.