Hvis blitzen på din iPhone, iPad eller iPod touch ikke fungerer

Læs mere om, hvordan du løser problemer med blitzen i Kontrolcenter eller i appen Kamera på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis blitzen ikke fungerer

Test LED-blitzen ved at bruge lommelygten i Kontrolcenter:

1. Skub op fra skærmens nederste kant. På iPhone X eller en nyere model og iPad: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
  2. Tryk på  i nederste venstre hjørne i Kontrolcenter.

Hvis LED-blitzen ikke fungerer som lommelygte, skal du kontakte Apple-support.

Sådan kontrollerer du dine indstillinger

Hvis blitzen ikke virker, eller hvis den aktiveres, hver gang du tager et foto, skal du kontrollere indstillingerne for blitzen. Åbn appen Kamera og tryk på   i øverste venstre hjørne af skærmen for at vælge en anden indstilling.

Hvis enheden er meget varm eller kold

Hvis du optager video i længere tid med blitzen, eller hvis du bruger enheden i meget varme omgivelser, vises der måske en meddelelse om, at blitzen er slået fra. Meddelelsen forsvinder muligvis først, når enheden er kølet af.

Hvis din enhed har lavt batteriniveau, og den er meget varm eller kold, fungerer kamerarets blitz og lommelygten muligvis ikke. Funktionerne vil fungere igen, når enheden er opladt og har en mere normal temperatur.

Læs mere

Læs mere om, hvordan du løser andre problemer med appen Kamera.