Hvis du får vist advarslen Opdatering af mobilnetværk mislykkedes eller Apple Pay er ikke tilgængelig efter iOS-opdatering eller -genstart

Hvis du får vist en af advarslerne nedenfor, har iOS-diagnosticering opdaget et problem på din iPhone eller iPad, der kræver service.

Opdatering af mobilnetværk mislykkedes

Opdatering af mobilnetværk mislykkedes

Denne advarsel vises, hvis der er et problem med mobilmodemmet på din iPhone eller iPad. Din iPhone kan ikke foretage eller modtage opkald eller sms-beskeder eller tilgå mobildata.

Apple Pay skal opdateres

Apple Pay skal opdateres

Hvis du får vist advarslen "Din iPad kan ikke bruge Apple Pay, før den er opdateret", kan du ikke bruge Apple Pay eller Wallet til betaling eller adgang, før du har opdateret iOS på enheden. Visse Wallet-kort kan stadig være tilgængelige, selvom de ikke kan bruges til betaling.

Det skal du gøre nu

Før du fortsætter, skal du kontrollere, at du har en sikkerhedskopi af din iPhone eller iPad. Følg så disse trin for at geninstallere iOS:

1. Slut din enhed til en Mac med macOS Mojave 10.14.4 eller en nyere version, eller en Windows-computer med iTunes 12.9.4 eller en nyere version.
  2. Hvis du får vist meddelelsen "Godkend denne computer", skal du låse enheden op og trykke på Godkend.
  3. Åbn iTunes, og vælg din enhed.
  4. Klik på Resume, og følg så disse trin:
    • På en Mac: Kommando-klik på Søg efter opdatering.
    • På en Windows-computer: Ctrl-klik på Søg efter opdatering.

iTunes downloader og installerer den nuværende version af iOS på din enhed. Afbryd ikke forbindelsen mellem din enhed og computeren, før downloaden er fuldført.

Hvis du stadigvæk får vist en af advarslerne ovenfor, skal du tage din iPhone eller iPad med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller booke en tid hos Genius Bar i en Apple Store. Du kan også kontakte Apple-support.