Sådan gør du, hvis du får vist advarslen Opdatering mislykkedes eller Apple Pay er ikke tilgængelig efter iOS-opdatering eller -genstart

Hvis du får vist en af advarslerne nedenfor, har iOS- eller iPadOS-diagnosticering registreret et problem på din iPhone eller iPad, der kræver reparation.

Opdatering af mobilnetværk mislykkedes

Opdatering af mobilnetværk mislykkedes

Hvis du får vist denne advarsel, var der et problem med at opdatere mobilkommunikationsfunktionerne på din iPhone eller iPad. Du kan ikke foretage eller modtage opkald eller sende eller modtage sms'er eller få adgang til mobildata på din iPhone.

Opdatering af ultrabredbånd mislykkedes

Opdatering af ultrabredbånd mislykkedes

Hvis du får vist denne advarsel på din iPhone 11, iPhone 11 Pro eller iPhone 11 Pro Max, var der et problem med at opdatere funktionen Ultrabredbånd på din iPhone. Din iPhone kan ikke bruge ultrabredbånd, før den er blevet opdateret.

Apple Pay skal opdateres

Hvis du får vist "Din iPad kan ikke bruge Apple Pay, før den er blevet opdateret", kan du ikke bruge Apple Pay eller Wallet til betalinger eller til at få adgang, før du har opdateret iOS eller iPadOS på din enhed. Visse Wallet-kort kan stadig være tilgængelige, selvom de ikke kan bruges til betaling.

Det skal du gøre nu

Før du fortsætter, skal du kontrollere, at du har en sikkerhedskopi af din iPhone eller iPad. Udfør derefter disse trin for at geninstallere iOS eller iPadOS:

1. Slut enheden til en computer. Sørg for, at du har den nyeste version af macOS eller iTunes. På en Mac med macOS Catalina 10.15: Åbn Finder. På en Mac med macOS Mojave 10.14.4 eller en tidligere version eller på en pc: Åbn iTunes.
  2. Hvis du får vist meddelelsen "Godkend denne computer", skal du låse enheden op og trykke på Godkend.
  3. Vælg enheden.
  4. Klik på Generelt i Finder. Eller klik på Oversigt i iTunes, og udfør derefter disse trin:
    • På en Mac: Kommando-klik på Søg efter opdatering.
    • På en Windows-computer: Ctrl-klik på Søg efter opdatering.

Din computer downloader og geninstallerer den aktuelle version af softwaren på din enhed. Afbryd ikke forbindelsen mellem din enhed og computeren, før overførslen er fuldført.

Hvis du stadigvæk får vist en af advarslerne ovenfor, skal du tage din iPhone eller iPad med til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller booke en tid hos Genius Bar i en Apple Store. Du kan også kontakte Apple-support.