Om funktionen til opladningsstyring til iPad og iPhone

iPadOS og iOS har en funktion til opladningsstyring, så batteritilstanden bevares, når iPad eller iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller en nyere model er tilsluttet strøm i længere perioder.

iPad og iPhone er bærbare enheder, der er udviklet til at blive brugt hele dagen på en enkelt batteriopladning. Men i visse situationer er iPad og iPhone tilsluttet strøm i længere perioder, f.eks. når de bruges i kiosker, på salgssteder eller opbevares i et opladeskab. iPad og iPhone bruger genopladelige litiumionbatterier, der er designet til at blive opladet og derefter afladet i hele batteriets driftstid. Når de forbliver fuldt opladet i længere perioder, kan det påvirke batteritilstanden.

iPad med iOS 11.3 eller en nyere version og iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller en nyere model med iOS 12 eller en nyere version har en funktion til opladningsstyring, der hjælper med at bevare batteriets tilstand. Funktionen overvåger enhedernes brug i disse opladningssituationer og reducerer efter behov batteriets maksimale kapacitet. Batteriindikatoren viser opladningsprocenten baseret på det justerede maksimale batteriniveau. Den maksimale kapacitet vender tilbage til det ikke-justerede niveau, når iPad eller iPhone ikke længere er tilsluttet strøm i længere perioder, og afhængigt af forholdene og batteritilstanden.