Om funktionen til opladningsstyring til iPad og iPhone

iOS inkluderer en funktion til opladningsstyring, der bevarer batteriets sunde tilstand, når en iPad, iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR er tilsluttet strøm i længere perioder, f.eks. når de bruges i en kiosk eller et salgssted eller opbevares i et opladeskab.

iPad og iPhone er bærbare enheder, der er udviklet til at blive brugt hele dagen på en enkelt batteriopladning. Men i visse situationer er iPad eller iPhone tilsluttet strøm i længere perioder, f.eks. når de bruges i kiosker, salgssteder eller opbevares i et opladeskab. iPad og iPhone bruger genopladelige litiumionbatterier, der er designet til at blive opladet og derefter afladet i hele batteriets driftstid. Når de forbliver fuldt opladet i længere perioder, kan det påvirke batteritilstanden.

iPad med iOS 11.3 eller en nyere version og iPhone XS, iPhone XS Max eller iPhone XR med iOS 12 eller en nyere version kommer med en funktion til opladningsstyring, der hjælper med at bevare batteriets sunde tilstand, overvåger enhederne ved brug i opladningssituationer og, efter behov, reducerer batteriets maksimale kapacitet. Batteriindikatoren viser opladningsprocenten baseret på det justerede maksimale batteriniveau. Den maksimale kapacitet vender tilbage til det ikke-justerede niveau, når en iPad eller iPhone ikke længere er tilsluttet strøm i længere perioder, og afhængigt af forholdene og batteritilstanden.