Indsæt penge på din Apple-id-konto

Ved at bruge den registrerede betalingsmetode kan du indsætte penge på den Apple-id-konto, som du bruger til køb i iTunes og App Store og køb af iCloud-lagringsplads.

Før du kan indsætte penge på din Apple-id-konto, skal du have en gyldig, registreret betalingsmetode. Læs mere om de betalingsmetoder, som kan bruges med dit Apple-id.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id. Læs om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.
  3. Tryk på "Føj penge til Apple-id1".
  4. Tryk på det beløb, du vil indsætte, eller tryk på Andet for at indsætte et andet beløb.
  5. Tryk på Næste, og bekræft derefter dit valg. I forbindelse med nogle betalingsmetoder bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit køb med en sms eller en anden metode.

Når du har godkendt en betaling, sættes beløbet ind på dit Apple-id. Du kan bruge saldoen til at foretage køb i iTunes og App Store eller til at købe mere iCloud-lagringsplads.

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id. Læs om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul ned til afsnittet Apple-id-konto, og klik derefter "Føj penge til Apple-id1".
  2. Klik på det beløb, du vil indsætte, eller tryk på Andet for at indsætte et andet beløb.
  3. Klik på Næste, og bekræft derefter dit valg. I forbindelse med nogle betalingsmetoder bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit køb med en sms eller en anden metode.

Når du har godkendt en betaling, sættes beløbet ind på dit Apple-id. Du kan bruge saldoen til at foretage køb i iTunes og App Store eller til at købe mere iCloud-lagringsplads.

Læs mere

• Du kan ikke bruge Store-kredit til at købe gaver til andre eller foretage køb i Apple Online Store. Du kan heller ikke bruge Store-kredit til at få udbetalt kontanter.
  • Du kan se Store-kreditsaldoen på dit Apple-id ved at gå til Indstillinger på en iOS-enhed eller iTunes på en Mac eller pc.
  • Alle transaktioner blivergemt i din købshistorik.

1 Afhængigt af dit land eller område kan funktionen "Føj penge til Apple-id" hedde noget andet.