Indsæt penge på dit Apple-id

Brug den registrerede betalingsmetode til at indsætte penge på dit Apple-id. Du kan bruge pengene til at købe iCloud-lagringsplads, emner i App Store og meget mere.

Inden du kan indsætte penge på dit Apple-id, skal du have registreret en gyldig betalingsmetode. Læs mere om de betalingsmetoder, som kan bruges med dit Apple-id. Du kan også læse mere om, hvordan du opretter et Apple-id, hvis du ikke har et.

Det er ikke muligt at indsætte penge på ens Apple-id i alle lande eller områder. Læs mere om, hvorvidt du kan indsætte penge i dit land eller område, og hvilke betalingsmetoder du i så fald kan indsætte penge med.

Sådan indsætter du penge på dit Apple-id på en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på dit billede eller på loginknappen  øverst på skærmen.
  3. Tryk på "Indsæt penge på dit Apple-id."
    iPhone, der viser funktionen Indsæt penge på dit Apple-id.
  4. Tryk på det beløb, du vil indsætte. Du kan også trykke på Andet for at indsætte et bestemt beløb.
    iPhone, der viser de beløb, du kan indsætte på din Apple-id-saldo.
  5. Tryk på Næste, og bekræft derefter dit valg. I forbindelse med nogle betalingsmetoder bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit køb med en sms eller en anden metode.

Når du har godkendt en betaling, sættes beløbet ind på dit Apple-id. Du kan bruge saldoen til at foretage køb i App Store eller andre Apple-tjenester eller til at købe mere iCloud-lagringsplads.

I nogle lande og områder kan funktionen "Indsæt penge på dit Apple-id" have et andet navn.

Sådan indsætter du penge på dit Apple-id på en Mac eller pc

Hvis du har macOS Catalina eller en nyere version, skal du bruge App Store. Hvis du bruger en tidligere version af macOS, eller hvis du bruger en pc, skal du bruge iTunes.

1. Åbn App Store på din Mac. På pc: Åbn iTunes til Windows. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå ind på siden Kontooplysninger. Sådan gør du:
    • På Mac: På menulinjen øverst på skærmen skal du vælge Store > Vis min konto. Klik derefter på Vis oplysninger øverst på skærmen.
    • På pc: Vælg Konto > Vis min konto øverst i iTunes-vinduet. Log ind med dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.
  3. Rul ned til afsnittet Kontoen til dit Apple-id på siden Kontooplysninger, og klik derefter på "Indsæt penge på dit Apple-id."
    Siden Kontooplysninger, der viser valgmuligheden Indsæt penge på dit Apple-id.
  4. Klik på det beløb, du vil indsætte, eller tryk på Andet for at indsætte et andet beløb.
    Skærmbillede af App Store på Mac, der viser beløb, du kan indsætte på din Apple-id-saldo.
  5. Klik på Næste, og bekræft derefter dit valg. I forbindelse med nogle betalingsmetoder bliver du muligvis bedt om at bekræfte dit køb med en sms eller en anden metode.

Når du har godkendt en betaling, sættes beløbet ind på dit Apple-id. Du kan bruge saldoen til at foretage køb i App Store eller andre Apple-tjenester eller til at købe mere iCloud-lagringsplads.

I nogle lande og områder kan funktionen "Indsæt penge på dit Apple-id" have et andet navn.

Læs mere

• Du kan ikke bruge Store-kredit til at købe gaver til andre eller foretage køb i Apple Online Store. Du kan heller ikke bruge Store-kredit til at få udbetalt kontanter.
  • Læs mere om, hvordan du tjekker din Apple-id-saldo.
  • Alle transaktioner blivergemt i din købshistorik.