Indstilling af iCloud på din Windows-pc

Læs mere om, hvordan du indstiller iCloud på alle dine enheder. Resten er automatisk.

Sørg for, at din enhed opfylder minimumsystemkravene, så du kan få den bedste iCloud-oplevelse.

Download af iCloud til Windows

Med iCloud til Windows kan du få adgang til dine arkiver, billeder, kontakter, kalendere og meget mere på dine Apple-enheder og din Windows-pc.

Download iCloud til Windows. >

iCloud til Windows kræver Windows 7 eller en nyere version.

Log på iCloud

Når du har downloadet iCloud til Windows, skal du logge ind ved hjælp af det Apple-id, du bruger på dine Apple-enheder.

Har du spørgsmål om Apple-id?

Vælg de ønskede iCloud-tjenester

Når du har slået iCloud til, skal du vælge de tjenester, du vil bruge, og klikke på Anvend.

Hvis du f.eks. slår iCloud Fotos og iCloud Drive til, opretter iCloud til Windows nye mapper til disse arkiver i Stifinder. De arkiver, som du føjer til iCloud-mapperne, vises nu automatisk på dine Apple-enheder.

Find den lagringsplan, der er den rigtige for dig

Ét sikkert sted til alle dine billeder, arkiver og meget mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.