Hvis dit tastatur og din mus lyser op, mens din iMac Pro er på vågeblus

Slå "Afbryd vågeblus ved netværksadgang" til for at forhindre eksterne enheder i at tænde, mens din iMac Pro er på vågeblus.

Du har måske lagt mærke til, at Skiftelås på dit tastatur eller LED-indikatoren under din mus blinker, når din iMac Pro er indstillet til vågeblus.

Dette kan du forhindre ved at slå indstillingen "Afbryd vågeblus ved netværksadgang" til:

1. Vælg Apple-menuen () > Systemindstillinger.
  2. Klik på Energibesparelse.
  3. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af "Afbryd vågeblus ved netværksadgang" for at slå denne funktion til og dermed undgå, at dine eksterne enheder lyser i forbindelse med vågeblus.