Læs mere om administrerede softwareopdateringer

MDM-administratorer (Mobile Device Management) kan udsætte systemsoftwareopdateringer på overvågede macOS-, iOS- og tvOS-enheder.

Læs mere om, hvordan administrerede opdateringer fungerer

I macOS 10.13 eller nyere, iOS 11.3 eller nyere og tvOS 12.2 eller nyere kan en MDM-administrator udsætte, hvornår nye softwareopdateringer vises på overvågede enheder.

Hvis en administrator udsætter en softwareopdatering i iOS eller macOS, vises der en besked om, at din enhed kører med den nyeste softwareopdatering, som din administrator tillader.

I tvOS får du vist en besked om, at dit Apple TV er opdateret.

Læs mere om, hvad du skal gøre, når der dukker opdateringer op

Administratorerne kan udsætte, hvornår nye systemsoftwareopdateringer vises på overvågede enheder, i op til 90 dage. Dette hjælper din organisation med at teste vigtige apps og infrastrukturer sammen med en ny opdatering, inden den implementeres.

Administratorerne kan også fjerninstallere en iOS-opdatering på din enhed. Hvis din enhed bruger en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste den, inden der kan installeres en fjernopdatering.