Om administrerede softwareopdateringer

MDM-administratorer (Mobile Device Management) kan udsætte iOS- og tvOS-opdateringer på overvågede enheder.

Sådan fungerer administrerede opdateringer

I iOS 11.3 eller en nyere version og tvOS 12.2 eller en nyere version kan en MDM-administrator udsætte, hvornår nye iOS- og tvOS-opdateringer vises på overvågede enheder.

Hvis din organisation bruger administrerede opdateringer, får du vist en besked om, at din enhed kører med den nyeste softwareopdatering, som din administrator tillader:

I tvOS får du vist en besked om, at dit Apple TV er opdateret.

Hvornår opdateringer vises

Administratorerne kan udsætte, hvornår nye iOS- og tvOS-opdateringer vises på overvågede enheder, i op til 90 dage. Dette hjælper din organisation med at teste vigtige apps og infrastrukturer sammen med en ny opdatering, inden den implementeres.

Administratorerne kan også fjerninstallere en iOS-opdatering på din enhed. Hvis din enhed bruger en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste den, inden der kan installeres en fjernopdatering.