Hvis din iMac Pro-skærm slukkes under opstart eller opdateringer

iMac Pro kan opføre sig forskelligt fra andre Mac-modeller, når den starter op eller installerer opdateringer. Læs om, hvad du kan forvente, og hvordan du undgår problemer.

Når din iMac Pro starter efter at være blevet slukket, kan skærmen forblive sort i op til 30 sekunder, før Apple-logoet og statuslinjen vises. Dette er ikke en fejl. Lad være med at trykke på afbryderknappen eller tage stikket ud af din iMac Pro i denne periode.

Når din iMac Pro installerer opdateringer af operativsystemet, vises Apple-logoet og statuslinjen muligvis, og skærmen kan blive sort. Skærmen kan forblive sort i op til 45 sekunder eller et minut, mens installeringen skrider frem. Alt afhængigt af opdateringerne genstarter din iMac Pro muligvis også under processen.

Undgå startproblemer på iMac Pro

Lad være med at tage stikket ud af din iMac Pro eller trykke på dens afbryderknap, mens den starter op eller installerer opdateringer.

Flere startråd til iMac Pro:

• Lad være med at trykke på afbryderknappen, mens du tilslutter strømkablet til bagsiden af din iMac Pro. Afbryderknappen findes på venstre side af din iMac Pro, når den står med front mod dig, så hold fast i computerens nederste højre hjørne, når du tilslutter strømkablet, så du ikke trykker på afbryderknappen ved et uheld.
  • Når du har sluttet strøm til din iMac Pro, skal du vente et par sekunder, før du trykker på afbryderknappen.
  • Vent et par sekunder, efter at du har slukket for din iMac Pro, før du trykker på afbryderknappen for at tænde den igen.