Hvis du ikke kan tilføje rejsekort på din iPhone eller dit Apple Watch på det kinesiske fastland

Føj rejsekort til iPhone eller Apple Watch på det kinesiske fastland, og brug ekspresrejsekort med Apple Pay.

Forsøg at tilføje et rejsekort

Prøv efter hvert trin, om du kan føje dit rejsekort til Apple Pay:**

1. Opdater til den nyeste version af iOS eller den nyeste version af watchOS.
  2. Kontroller, at der er internetforbindelse.
  3. Sørg for, at du er logget ind på iCloud med dit Apple-id.
  4. Genstart din iPhone eller dit Apple Watch.

Rejsekort i appen Wallet kan ikke overføres til et andet Apple-id.

Forsøg at tilføje et rejsekort i Wallet

Hvis du vil tilføje et nyt rejsekort i Wallet, skal du sørge for, at du bruger et China UnionPay-kreditkort eller -debetkort, som du har føjet til Wallet.

Sådan gør du, hvis du ser et flueben og OK, men ikke kan se dit rejsekort i Wallet:

1. Tryk på knappen Tilføj i Wallet-appen .
  2. Tryk på Rejsekort.
  3. Tryk på det rejsekort, der viser den dato, hvor du forsøgte at købe kortet.
  4. Tryk på Næste.

Hvis du stadig ikke kan se dit rejsekort i Wallet, skal du kontakte din kortudsteder for at få hjælp og angive transaktions-id'et.

**Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.