Få hjælp til at føje Beijing- eller Shanghai-rejsekort til iPhone eller Apple Watch

Prøv trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at føje et rejsekort til iPhone eller Apple Watch, så du kan bruge ekspresrejsekort med Apple Pay i Beijing og Shanghai.

Kontroller, at du kan tilføje et rejsekort

Tjek Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, skal du prøve igen, når det er løst. Hvis der ikke er et problem, skal du sørge for, at du bruger en kompatibel enhed: iPhone 6, iPhone 6 Plus eller en nyere model eller et Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 eller en nyere model. Sørg også for, at du har indstillet Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din enhed.

Sådan kan du forsøge at tilføje et rejsekort

Efter hvert trin skal du se, om du kan føje dit Beijing- eller Shanghai-rejsekort til Apple Pay:*

1. Kontroller, at Område er indstillet til det kinesiske fastland på din enhed.
    • På iPhone: Gå til Indstillinger > Generelt > Sprog & område, og rul til Område.
    • På Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone. Gå derefter til fanen Mit ur, tryk på Generelt > Sprog & område, og tjek dit Område.
  2. Opdater til iOS 11.3 eller watchOS 4.3 eller en nyere version.
  3. Kontroller, at der er internetforbindelse.
  4. Sørg for, at du er logget på iCloud med dit Apple-id.
  5. Genstart din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan kan du prøve at oprette et rejsekort i Wallet

Hvis du vil oprette et nyt rejsekort i Wallet, skal du sikre, at du bruger et China UnionPay-debetkort i Beijing eller et China UnionPay-kredit- eller debetkort i Shanghai, som du har føjet til Wallet.

Sådan gør du, hvis du ser et flueben og OK, men ikke kan se dit rejsekort i Wallet:

1. Tryk på plustegnet i Wallet.
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  4. Tryk på det rejsekort, der viser den dato, hvor du forsøgte at købe kortet.
  5. Tryk på Næste.

Hvis du stadig ikke kan se dit rejsekort i Wallet, skal du kontakte din kortudsteder for at få hjælp og angive transaktions-id'et.

Sådan kan du prøve at overføre saldoen fra dit fysiske rejsekort

Sådan overfører du saldoen på dit fysiske rejsekort til Wallet:

• Sørg for, at du bruger en iPhone 7 eller en nyere model og Apple Watch Series 1 eller en nyere model. På iPhone 6, iPhone 6 Plus eller en nyere model: Følg disse trin for at oprette et kort i Wallet.
  • Sørg for, at du har mindst 1 RMB på dit Beijing-rejsekort eller mindst 20 RMB på dit Shanghai-rejsekort.

Sørg derefter for, at dit kort ligger på en jævn flade, der ikke er lavet af metal. Placer den øverste del af din iPhone midt på rejsekortet. Lad den ligge på kortet uden at flytte den, indtil du får vist "Kort tilføjet". Processen kan tage et par minutter. Det kan også hjælpe at holde rejsekortet og din iPhone i hånden.

* Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay.

Fjern alle kort på din enhed

Læs mere om, hvordan du kan fjerne alle kort fra dine enheder.

På iPhone og Apple Watch

Mens du har forbindelse til internettet, skal du gå til Indstillinger > [dit navn] > Denne [enhed] (eller vælge dit ur) > Fjern alle kort.

Hvis du vælger Fjern alle kort, fjernes alle dine kort på enheden.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.