Hvis du ikke kan tilføje rejsekort på din iPhone eller dit Apple Watch på det kinesiske fastland

Prøv trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at føje et rejsekort til iPhone eller Apple Watch, så du kan bruge ekspresrejsekort med Apple Pay på det kinesiske fastland.

Kontroller, at du kan tilføje et rejsekort

Tjek Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, skal du prøve igen, når det er løst. Hvis der ikke er et problem, skal du sørge for at bruge en iPhone 6s eller en nyere model eller Apple Watch Series 3 eller en nyere model med den nyeste version af iOS eller watchOS.* Du kan kontakte din transportudbyder for at høre mere om, hvilke enheder der er kompatible med dit rejsekort. Sørg også for, at du har indstillet Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din enhed.

*Afhængigt af din placering kan du muligvis bruge et Apple Watch Series 1 eller Apple Watch Series 2.

Forsøg at tilføje et rejsekort

Prøv efter hvert trin, om du kan føje dit rejsekort til Apple Pay:**

1. Kontroller, at Område er indstillet til det kinesiske fastland på din enhed.
    • På iPhone: Åbn appen Indstillinger, tryk på Generelt, tryk på Sprog & område, og rul derefter til Område.
    • På Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone. Gå derefter til fanen Mit ur, tryk på Generelt, tryk på Sprog & område, og tjek dit Område.
  2. Opdater til den nyeste version af iOS eller den nyeste version af watchOS.
  3. Kontroller, at der er internetforbindelse.
  4. Sørg for, at du er logget ind på iCloud med dit Apple-id.
  5. Genstart din iPhone eller dit Apple Watch.

Rejsekort i appen Wallet kan ikke overføres til et andet Apple-id.

Prøv at oprette et rejsekort i Wallet

Hvis du vil oprette et nyt rejsekort i Wallet, skal du sørge for, at du bruger et China UnionPay-kreditkort eller -debetkort, som du har føjet til Wallet

Sådan gør du, hvis du ser et flueben og OK, men ikke kan se dit rejsekort i Wallet:

1. Tryk på knappen Tilføj i Wallet.
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på [bynavn]-rejsekort.
  4. Tryk på det rejsekort, der viser den dato, hvor du forsøgte at købe kortet.
  5. Tryk på Næste.

Hvis du stadig ikke kan se dit rejsekort i Wallet, skal du kontakte din kortudsteder for at få hjælp og angive transaktions-id'et.

Prøv at overføre saldoen fra dit fysiske Shanghai-rejsekort

Hvis du vil overføre saldoen på dit fysiske rejsekort til Wallet, skal du gøre følgende:

• Sørg for, at du bruger en iPhone 7 eller en nyere model og Apple Watch Series 1 eller en nyere model. På iPhone 6, iPhone 6 Plus eller en nyere model: Følg disse trin for at oprette et kort i Wallet.
  • Sørg for, at du har mindst 20 RMB på dit Shanghai-rejsekort.

Sørg derefter for, at dit kort ligger på en jævn flade, der ikke er lavet af metal. Placer den øverste del af din iPhone midt på rejsekortet. Lad den ligge på kortet uden at flytte den, indtil du får vist "Kort tilføjet". Processen kan tage et par minutter. Det kan også hjælpe at holde rejsekortet og din iPhone i hånden.

**Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay.

Fjern alle kort på din enhed

Hvis du har brug for at indlevere din enhed til service, eller hvis du bytter din gamle enhed eller giver den væk, kan du fjerne alle kortene fra enheden, så den ikke kan bruges til at betale via Apple Pay.

På iPhone og Apple Watch

Mens din iPhone har forbindelse til internettet:

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på [dit navn].
  3. Tryk på denne [enhed] (eller vælg dit ur).
  4. Tryk på Fjern alle kort.

Hvis din enhed bliver stjålet, eller du mister den, eller hvis den ikke reagerer, kan du fjerne alle kort fra afsnittet Enheder på kontosiden for dit Apple-id. Hvis du vælger Fjern alle kort, fjernes alle dine kort på enheden.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.