Få hjælp til at føje Beijing- og Shanghai-rejsekort til iPhone eller Apple Watch

Prøv trinnene nedenfor, hvis du har brug for hjælp til at føje et rejsekort til iPhone eller Apple Watch, så du kan bruge ekspresrejsekort med Apple Pay i Beijing og Shanghai.

Kontroller, at du kan tilføje et rejsekort

Tjek Apple Pay på siden Systemstatus. Hvis der er et problem, skal du prøve igen, når det er løst. Hvis der ikke er registreret problemer, skal du sørge for, at du bruger en iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere eller et Apple Watch Series 1, Apple Watch Series 2 eller nyere. Sørg også for, at du har indstillet Face ID, Touch ID eller en adgangskode på din enhed.

Sådan kan du forsøge at tilføje et rejsekort

Efter hvert trin skal du se, om du kan føje dit Beijing- eller Shanghai-rejsekort til Apple Pay:*

1. Kontroller, at Område er indstillet til Kina på din enhed.
    • På din iPhone: Gå til Indstillinger > Generelt > Sprog & område, og rul til Område.
    • Til dit Apple Watch: Åbn appen Watch på din iPhone. Gå derefter til fanen Mit ur, tryk på Generelt > Sprog & område, og tjek dit Område.
  2. Opdater til iOS 11.3 eller watchOS 4.3 eller nyere.
  3. Kontroller, at der er internetforbindelse.
  4. Sørg for, at du er logget på iCloud med dit Apple-id.
  5. Genstart din iPhone eller dit Apple Watch.

Sådan kan du prøve at oprette et rejsekort i Wallet

Hvis du vil oprette et nyt rejsekort i Wallet, skal du sørge for, at du bruger et China UnionPay-debetkort, som du har føjet til Wallet.

Hvis du ser et hak og OK, men ikke kan se dit rejsekort i Wallet:

1. Tryk på plustegnet i Wallet.
  2. Tryk på Fortsæt.
  3. Tryk på Beijing-rejsekort eller Shanghai-rejsekort.
  4. Tryk på det rejsekort, der viser den dato, hvor du forsøgte at købe kortet.
  5. Tryk på Næste.

Hvis du stadig ikke kan se dit rejsekort i Wallet, skal du kontakte din kortudsteder for at få hjælp og angive transaktions-id'et.

Forsøg at overføre saldoen på dit fysiske rejsekort

Sådan overfører du saldoen fra dit fysiske rejsekort til Wallet:

• Sørg for, at du bruger en iPhone 7 eller nyere og Apple Watch Series 1 eller nyere. På iPhone 6, iPhone 6 Plus eller nyere: Følg disse trin for at oprette et kort i Wallet.
  • Sørg for, at du har mindst 25 RMB på dit Beijing-rejsekort eller mindst 20 RMB på dit Shanghai-rejsekort.

Sørg derefter for, at dit kort ligger på en jævn flade, der ikke er lavet af metal. Placer den øverste del af din iPhone midt på rejsekortet. Lad den ligge på kortet uden at flytte den, indtil du får vist "Kort tilføjet". Processen kan tage et par minutter. Det kan også hjælpe at holde rejsekortet og din iPhone i hånden.

* Kontakt din kortudsteder for at høre, hvilke rejsekort du kan føje til Apple Pay. Ekspresrejsekort med Apple Pay er i øjeblikket kun tilgængelig i Beijing og Shanghai i en betaversion.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.