Problemer med at finde eller installere appen Apple Music på Android

Der er et kendt problem, der forhindrer Apple Music og andre apps i at blive vist i Google Play Butik, når nogle enheder anvender visse indstillinger for skærmopløsning. Hvis du finder Apple Music i Google Play Butik på en berørt enhed, vises der muligvis en fejlmeddelelse om, at Apple Music ikke er kompatibel med din enhed.

Hvis du ikke kan finde Apple Music, eller hvis Google Play rapporterer, at den ikke er kompatibel med din enhed, kan du prøve at ændre indstillingerne for skærmopløsningen på din Android-enhed ved hjælp af trinnene nedenfor. Du kan også downloade appen direkte fra Apples websted.

Sådan ændrer du opløsningsindstillingerne

1. På din Android-enhed skal du gå til Indstillinger > Skærm > Skærmopløsning.
    Stien til indstillingerne for skærmopløsning kan være anderledes på din enhed.
  2. Angiv standardindstillingen for skærmopløsning på din enhed. Hvis du ikke er sikker på, hvilken indstilling der er standard, kan du prøve FHD+. Hvis FHD+ ikke virker, kan du prøve WQHD+.
  3. Ryd cachen og data fra Google Play Butik. Læs, hvordan du rydder en apps cache og data.
  4. Åbn appen Google Play Butik på din enhed, og søg efter Apple Music.

Hvis du stadig ikke kan finde eller installere appen Apple Music, skal du nulstille dine indstillinger for at nulstille skærmindstillingerne.

Når du rydder cachen og dataene for Google Play Butik, kan det medføre, at nogle af dine appindstillinger ændres. Kontroller dine indstillinger efterfølgende.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.