Sådan gør du, hvis der vises grøn pixelering, når du afspiller videoindhold, du har købt i iTunes Store

Opdater eller opgrader din macOS.

Der vil muligvis vises grøn pixelering eller videoforvrængning, når du afspiller videoindhold, du har købt i iTunes Store på din Mac, hvis du har gjort følgende:

• Installeret macOS High Sierra på én enhed og startet op på en anden enhed, der bruger en tidligere version af macOS, eller
  • Installeret macOS High Sierra på din computer og derefter geninstalleret OS X Yosemite eller en tidligere version.

Løs problemet ved at fortsætte nedenfor.

Løs problemet

Hvis du bruger macOS High Sierra, Sierra eller OS X El Capitan, kan du installere alle tilgængelige opdateringer for dette operativsystem.

Hvis du bruger OS X Yosemite eller en tidligere version, kan du læse mere om, hvordan du opgraderer til macOS High Sierra via App Store på din Mac.

Få mere hjælp

Kontakt Apple-support, eller brug reportaproblem.apple.com, hvis vejledningen ovenfor ikke har løst dit problem med afspilning.

Læs mere om download og afspilning af HD-video.