iMac Pro – Ethernet-hastigheder

Læs mere om, hvordan du får maksimal hastighed ud af 10 Gb Ethernet-porten på din iMac Pro.

iMac Pro har en 10Gb Nbase-T Ethernet-port, der understøtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10Gb Ethernet med RJ-45 stik og parsnoede standardkobberkabler med en længde på op til 100 meter.

Når du tilslutter din iMac Pro til en anden enhed via Ethernet, findes den højeste hastighed automatisk. Hastigheden afhænger af enhedens og Ethernet-kablets egenskaber. Hvis enheden, som du tilslutter til, f.eks. understøtter 10 Gbps – og kablet, som du bruger, understøtter denne hastighed – kan din iMac Pro og enheden overføre data ved en hastighed på 10 Gbps.

Få mere at vide om, hvordan typen af kabel, som du bruger, kan påvirke Ethernet-hastigheder i tabellen nedenfor. Hastighederne vist er for kabler med en længde på op til 100 meter, medmindre andet er angivet.

10BaseT 100BaseT 1 Gbps 2,5 Gbps 5 Gbps 10 Gbps
Ethernet-kabel – kategori 5e Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Ikke
understøttet
Ethernet-kabel – kategori 6 Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet op til 55 meter
Ethernet-kabel – kategori 6a Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet

Læs mere

• Når du bruger Windows via Boot Camp på din iMac Pro, er det bedst at lade din Ethernet-porthastighed være indstillet til Autosense. Hvis du konfigurerer forbindelseshastigheden manuelt i Netværk og internet i Kontrolpanel i Windows, kan din Ethernet-hastighed blive begrænset til maks. 1 Gbps.
  • Hvis dataoverførselshastigheden mellem din iMac Pro og en anden enhed forbundet via Ethernet er lavere end forventet, skal du først kontrollere, at du bruger en understøttet kabeltype og -længde. Kontroller derefter hos enhedsproducenten, at enhedens firmware er opdateret.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.