Brug af 10 Gb Ethernet med iMac Pro og Mac mini

Læs mere om, hvordan du får maksimal hastighed ud af 10 Gb Ethernet-porten på din iMac Pro eller Mac mini.

iMac Pro kommer med en indbygget 10 Gb Nbase-T Ethernet-port, og Mac mini (2018) tilbyder 10 Gb Ethernet som en valgfri konfiguration. Denne port understøtter 1 Gb, 2,5 Gb, 5 Gb og 10 Gb Ethernet med RJ-45-stik og parsnoede standardkobberkabler med en længde på op til 100 meter.

Når du tilslutter din iMac Pro eller Mac mini til en anden enhed via Ethernet, findes den højeste hastighed automatisk. Hastigheden afhænger af enhedens og Ethernet-kablets egenskaber. Hvis enheden, som du tilslutter til, f.eks. understøtter 10 Gbps – og kablet, som du bruger, understøtter denne hastighed – kan din Mac og enheden overføre data ved en hastighed på 10 Gbps.

Få mere at vide om, hvordan den type kabel, du bruger, kan påvirke Ethernet-hastigheder i tabellen nedenfor. Hastighederne vist er for kabler med en længde på op til 100 meter, medmindre andet er angivet.

10BaseT 100BaseT 1 Gbps 2,5 Gbps 5 Gbps 10 Gbps
Ethernet-kabel – kategori 5e Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Ikke
understøttet
Ethernet-kabel – kategori 6 Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet op til 55 meter
Ethernet-kabel – kategori 6a Ikke understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet Understøttet

Læs mere

• Når du bruger Windows via Boot Camp på din iMac Pro eller Mac mini, er det bedst at lade din Ethernet-porthastighed være indstillet til Autosense. Hvis du konfigurerer forbindelseshastigheden i Netværk og internet i Kontrolpanel i Windows, kan din Ethernet-hastighed blive begrænset til maks. 1 Gbps.
  • Hvis dataoverførselshastigheden mellem din Mac og en anden enhed forbundet via Ethernet er lavere end forventet, skal du først kontrollere, at du bruger en understøttet kabeltype og -længde. Kontroller derefter hos enhedsproducenten, at enhedens firmware er opdateret.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.