Om opdateringen macOS High Sierra 10.13.3

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen af macOS High Sierra 10.13.3 forbedrer stabiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Løser et problem, der kunne forårsage, at samtaler i Beskeder midlertidigt blev vist i forkert rækkefølge
  • Løser et problem, der kunne forårsage, at din Mac holder op med at svare, når den forbindes til en SMB-server

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.