Reparation af arkivdeling efter sikkerhedsopdatering 2017-001 til macOS High Sierra 10.13.1

Brug denne fremgangsmåde, hvis arkivdeling ikke virker, når du har installeret sikkerhedsopdatering 2017-001.

Hvis du oplever problemer med at godkende eller oprette forbindelse til delte arkiver på din Mac, når du har installeret sikkerhedsopdatering 2017-001 til macOS High Sierra 10.13.1, kan du bruge denne fremgangsmåde til at reparere arkivdeling:

1. Åbn programmet Terminal, som findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.
  2. Indtast sudo /usr/libexec/configureLocalKDC, og tryk på Retur.
  3. Indtast administratoradgangskoden, og tryk på Retur.
  4. Afslut programmet Terminal.