Hvis Selfie Scenes ikke roterer i Clips på iPhone X

Opdater til den nyeste version af Clips.

Selfie Scenes på iPhone X gør det endnu sjovere at bruge Clips, fordi du kan bruge TrueDepth-kameraet til at sætte dig selv ind i smukke, animerede baggrunde. Hver scene er en komplet 360 graders oplevelse og omgiver dig på alle sider, uanset hvilken vej du bevæger iPhone X.

Hvis dit motiv ikke roterer, når du bevæger dig, skal du kontrollere, at du har den nyeste version af Clips: Åbn App Store på din iPhone, og tryk på Opdateringer. Hvis der er en ny version af Clips tilgængelig, skal du klikke på Opdater for at downloade og installere den.

Vend nu tilbage til Clips, og prøv din Selfie Scene igen.