Hvis der vises en advarsel om, at tilbehør muligvis ikke understøttes på din Apple-enhed

Denne advarsel vises muligvis, når dit tilbehør er beskadiget, ikke er Apple-certificeret eller ikke understøttes af din enhed, eller når din enhed har en beskadiget eller snavset port. Læs om, hvad du så skal gøre.

Opdater til den nyeste version af iOS

Noget tilbehør kræver måske den nyeste version af iOS. Sørg for, at du har opdateret til den nyeste version af iOS.

Kontroller, at tilbehøret er kompatibelt

Hvis det er første gang, du prøver at bruge tilbehøret, skal du sikre dig, at det fungerer sammen med din enhed. Noget tilbehør fungerer kun sammen med visse modeller af iPhone, iPad eller iPod touch. Kontakt producenten, hvis du ikke er sikker.

Kontroller tilslutningerne

Afbryd forbindelsen til tilbehøret, og tilslut det igen for at fjerne advarslen. Hvis advarslen fortsat vises, skal du kontrollere, om stikkene i tilbehøret og din enhed er beskadigede eller snavsede. Fjern forsigtigt snavset om nødvendigt, og rengør stikkene på din enhed.

Læs mere

Hvis denne advarsel vises, og du ikke har tilsluttet noget tilbehør, skal du kontakte Apple-support.

Læs, hvad du skal gøre, hvis din enhed ikke oplader.