Hvis der mangler sange, efter du har opdateret GarageBand

Når du opdaterer til GarageBand til iOS 2.3 på iPhone eller iPad, kan du muligvis ikke finde sange, du har gemt på din enhed.

Hvis du har gemt over 100 sange lokalt på din iOS-enhed, kan du muligvis ikke se dem, når du opdaterer til GarageBand til iOS 2.3. Projekterne er ikke blevet slettet og kan gendannes. Opdater til GarageBand til iOS 2.3.1 for at løse problemet.

Sådan opdateres appen:

1. Sørg for, at du bruger den nyeste version af iOS.
  2. Åbn App Store, og tryk på Opdateringer.
  3. Hvis der er nye opdateringer, skal du vælge Opdater alle.
  4. Indtast adgangskoden til dit Apple-id, hvis du bliver bedt om det.

Når du har opdateret GarageBand, skal du trykke på Gennemse i browseren Mine sange eller appen Arkiver (du skal evt. trykke mere end en gang), og derefter trykke på På min [enhed] i menuen Gennemse. Tryk på GarageBand-mappen for at få adgang til sangene, der er gemt på din enhed.