Om opdateringen macOS High Sierra 10.13.2

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen macOS High Sierra 10.13.2 forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten for din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Forbedrer kompatibiliteten med visse UBS-lydenheder fra andre producenter.
  • Forbedrer VoiceOver-navigation, når du gennemser et PDF-dokument i eksempelvisning.
  • Forbedrer kompatibiliteten af brailleskærme med Mail.

Erhvervsindhold:

• Forbedrer ydeevnen ved brug af adgangsoplysninger, der gemmes i Nøglering, til at få adgang til SharePoint-websteder, der bruger NTLM-godkendelse.
  • Løser et problem, der forhindrede Mac App Store og andre processer, som er fremkaldt af Lunch Daemons, i at arbejde på netværk hvor proxy-oplysninger er defineret i et PAC-arkiv.
  • Hvis du ændrer Active Directory-adgangskoden uden for indstillingerne for Brugere & grupper, kan den nye adgangskode bruges til at låse en FileVault-enhed op (tidligere var det kun den gamle adgangskode, der kunne bruges til at låse en enhed op).
  • Forbedrer kompatibiliteten for SMB-hjemmenetværksbiblioteker, når delingspunktets navn indeholder et dollartegn.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.