Om opdateringen macOS High Sierra 10.13.1

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS High Sierra.

Opdateringen macOS High Sierra 10.13.1 forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten på din Mac og anbefales til alle brugere.

Denne opdatering:

• Tilføjer understøttelse af 70 nye emojis, herunder fødevaretyper, dyr, mytiske væsner, beklædningsmuligheder, mere udtryksfulde smileyer, kønsneutrale figurer og mange flere.
  • Retter en fejl, hvor Bluetooth så ud til at være ikke-tilgængelig under Apple Pay-transaktioner.
  • Forbedrer pålideligheden af Microsoft Exchange-beskedsynkronisering i Mail.
  • Retter et problem, hvor Spotlight ikke accepterede indtastninger fra tastatur.

Erhvervsindhold:

• Forbedrer pålideligheden af SMB-udskrivning.
  • Giver adgang til indstillinger for Touch ID, mens der er logget ind som en mobilkonto på MacBook Pro med Touch Bar.
  • Tilføjer understøttelse til oplåsning af en FileVault-krypteret APFS-diskenhed ved hjælp af et gendannelsesarkiv i nøglering. Du kan få flere oplysninger ved at skrive man diskutil i Terminal.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.