Hvis Garageband til iOS ikke vil åbne efter opdatering til iOS 11

Hvis GarageBand ikke vil åbne, efter du har opdateret din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11, skal du slå iCloud til Garageband fra på din enhed.

1. Gå til Indstillinger > [dit navn], og tryk på iCloud.
  2. Slå GarageBand fra under "Apps, der bruger iCloud". Du kan ikke få adgang til sange på GarageBand, der er gemt i iCloud Drive, før dette problem er løst, men de vil ikke blive slettet fra iCloud. Nye sange bliver gemt på din enhed.

Apple er bekendt med problemet og undersøger mulige løsninger.