Hvis en Bluetooth-enhed ikke genopretter forbindelsen til en Mac, der kører Windows

Hvis din Mac kører Windows, og den ikke bruges i længere tid, genopretter en Bluetooth-enhed, f.eks. en mus eller et tastatur, muligvis ikke forbindelsen automatisk. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Du kan løse problemet ved at bruge Windows Update til at sørge for, at din Windows-installation har de nyeste drivere. Du kan finde flere oplysninger i artiklen A Bluetooth mouse or keyboard fails to reconnect after being left idle på webstedet Microsoft Support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.