Hvis en Bluetooth-enhed ikke genopretter forbindelsen til en Mac, der kører Windows

Hvis din Mac kører Windows, og den ikke bruges i længere tid, genopretter en Bluetooth-enhed, f.eks. en mus eller et tastatur, muligvis ikke forbindelsen automatisk. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Du kan løse problemet ved at bruge Windows Update til at sørge for, at din Windows-installation har de nyeste drivere. Du kan finde flere oplysninger i artiklen A Bluetooth mouse or keyboard fails to reconnect after being left idle på webstedet Microsoft Support.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.