Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie til macOS

Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie, indeholder projektet muligvis medier i et format, der ikke understøttes. Opgrader din Mac til macOS High Sierra, og opdater til iMovie 10.1.7 for at tilføje understøttelse af yderligere formater.

Hvis du ikke kan føje fotos eller videoer fra dit iCloud-fotobibliotek til et iMovie-projekt, hvis klip i mediebiblioteket eller projektet vises med grå farve, eller hvis videoen ikke afspilles, skal du opgradere din Mac til macOS High Sierra. Når du har opgraderet til macOS High Sierra, skal du opdatere iMovie ved hjælp af App Store-appen på din Mac.