Trådløs opladning af iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus med indbygget biloplader

Mange biler har indbyggede trådløse opladere, der er Qi-certificerede, og som kan bruges til iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus.

Trådløs opladning i biler fra følgende producenter

Følgende producenter laver biler med trådløse opladere, der overholder Qi-standarden. Opladerne kan bruges til iPhone 8 og iPhone X og muligvis til iPhone 8 Plus.*

• Audi
  • BMW
  • Chrysler
  • Ford
  • Genesis
  • Honda
  • Hyundai
  • Kia
  • Lincoln
  • Mercedes-Benz
  • PSA
  • Toyota
  • Volkswagen
  • Volvo

Om køretøjer fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC

Du kan trådløst oplade iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus* i følgende modeller:

• GMC Terrain fra 2018
  • GMC Yukon fra 2018
  • GMC Sierra fra 2018
  • Chevrolet Bolt fra 2018
  • Chevrolet Tahoe fra 2018
  • Chevrolet Silverado fra 2018
  • Chevrolet Suburban fra 2018
  • Cadillac Escalade fra 2018
  • Buick Enclave fra 2018

Trådløs opladning i modeller fra 2017 eller tidligere fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC overholder ikke kravene for Qi-certificering. iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus kan derfor ikke oplades trådløst i disse modeller.

* Der kan være pladsbegrænsninger i visse trådløse bilopladere, som gør, at ikke alle mobiltelefoner passer. Hvis du påtænker at købe en bil med en trådløs oplader, bør du derfor sikre dig, at din iPhone passer i opladeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.