Trådløs opladning af din iPhone 8 eller nyere model med indbygget biloplader

Mange biler har en indbygget trådløs oplader, der er Qi-certificeret, og som kan bruges til en iPhone 8 eller nyere model.

Trådløs opladning i biler fra følgende producenter

Følgende producenter laver biler med trådløse opladere, der overholder Qi-standarden. Opladerne fungerer med iPhone 8, iPhone X, iPhone XS og iPhone XR og vil muligvis fungere med iPhone 8 Plus og iPhone XS Max.*

• Audi
  • BMW
  • Chrysler
  • Ford
  • Genesis
  • Honda
  • Hyundai
  • Kia
  • Lincoln
  • Mercedes-Benz
  • PSA
  • Toyota
  • Volkswagen
  • Volvo

Om køretøjer fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC

Du kan oplade din iPhone 8 eller nyere model* med alle modeller fra 2019 og nyere samt de følgende modeller:

• GMC Terrain fra 2018
  • GMC Yukon fra 2018
  • GMC Sierra fra 2018
  • Chevrolet Bolt fra 2018
  • Chevrolet Tahoe fra 2018
  • Chevrolet Silverado fra 2018
  • Chevrolet Suburban fra 2018
  • Cadillac Escalade fra 2018
  • Buick Enclave fra 2018

Trådløs opladning i modeller fra 2017 eller tidligere fra Buick, Cadillac, Chevrolet og GMC overholder ikke kravene for Qi-certificering. Disse modeller fungerer ikke med en iPhone.

* Der kan være pladsbegrænsninger i visse trådløse bilopladere, som gør, at ikke alle mobiltelefoner passer. Hvis du påtænker at købe en bil med en trådløs oplader, bør du derfor sikre dig, at din iPhone passer i opladeren.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.