Få meddelelser fra Apple Music

Du kan modtage meddelelser, når dine populære kunstnere udgiver ny musik, eller dine venner følger dig i Apple Music.

Apple Music sender meddelelser til din enhed, når de populære kunstnere, som du lytter til, udgiver ny musik, nye udsendelser, som du synes godt om, bliver tilgængelige, eller venner følger dine aktiviteter.

Hvis du ikke vil modtage meddelelser fra Apple Music på din enhed, kan du slå dem fra.

Slå meddelelser fra Apple Music fra på din iOS-enhed

En iPhone X, der viser skærmen Kontoindstillinger i appen Musik.

1. Åbn appen Musik.
  2. Tryk på Til dig, og tryk derefter på dit billede eller symbolet Min konto i øverste højre hjørne.
  3. Under Meddelelser skal du slå Venneaktivitet fra, hvis du ikke længere vil modtage meddelelser, når venner begynder at følge dig. Slå "Kunstnere og udsendelser" fra, hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser fra dine yndlingskunstnere og -udsendelser.

Slå meddelelser fra Apple Music fra på din Android-enhed

En Android-telefon med indstillingerne for Meddelelser til Apple Music.

1. Åbn appen Apple Music.
  2. Tryk på Bibliotek, Til dig, Gennemse eller Radio nederst på skærmen.
  3. Tryk på menuknappen knappen Sorteringsindstillinger, og tryk derefter på Konto.
  4. Tryk på Administrer meddelelser under Meddelelser.
  5. Slå Venner fra, hvis du ikke længere vil modtage meddelelser, når venner begynder at følge dig. Slå "Kunstnere og udsendelser" fra, hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser fra dine yndlingskunstnere og -udsendelser.