Få meddelelser fra Apple Music

Du kan modtage meddelelser, når dine populære kunstnere udgiver ny musik, eller dine venner følger dig i Apple Music.

Apple Music sender meddelelser til din iPhone, iPad eller iPod touch, når de populære kunstnere, som du lytter til, udgiver ny musik, nye udsendelser, som du synes godt om, bliver tilgængelige, eller venner følger dine aktiviteter.

Læs, hvordan du bruger meddelelser på din iOS-enhed.

Se, hvad dine venner lytter til.

Slå meddelelser fra Apple Music fra

Hvis du ikke vil modtage meddelelser fra Apple Music på din enhed, kan du slå dem fra:

1. Åbn appen Musik.
  2. Tryk på Til dig, og tryk derefter på lyserød cirkel med lyserød person på hvid baggrund eller dit foto.
  3. Rul ned til bunden af din profilside, og tryk på Vis konto > Meddelelser. Hvis du ikke har indstillet en Apple Music-profil, trykker du bare på Meddelelser.
  4. Slå Venner fra, hvis du ikke længere vil modtage meddelelser, når venner begynder at følge dig. Slå "Kunstnere og udsendelser" fra, hvis du ikke længere vil modtage meddelelser fra kunstneren og om de udsendelser, du følger.