Hvis du ikke kan opdatere til Klasseværelse 2.1 på en iPad med iOS 11

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis din installation af Klasseværelse 2.1 ikke starter, og den gamle version stadig findes på din iPad.

Hvis opdateringen ikke starter, skal du genstarte din iPad. Installeringen bør starte automatisk efter nogle få sekunder. Dette problem kan opstå, uanset om du opdaterer ved hjælp af App Store, Apple Configurator eller Mobile Device Management (MDM).