Hvis du ser en notifikation om, at lagringen på din Mac skal serviceres

Tag en sikkerhedskopi af din Mac, og planlæg service, hvis du ser en notifikation om, at der er fundet en alvorlig fejl i SSD'et.

SSD'en (Solid State Drive) i din Mac indeholder SMART-hardware (teknologi til selvovervågning, analyse og rapportering). Teknologien registrerer blokke med flashhukommelse, der ikke længere fungerer korrekt. Hvis din Mac registrerer et øget antal dårlige hukommelsesblokke på SSD'en, vises en meddelelse om, at lagringen på din Mac skal serviceres.

Få service til din SSD

Sikkerhedskopier så mange data på din SSD som muligt, og kontakt Apple-support, eller tag din Mac til en Apple Store, Apple-autoriseret serviceudbyder eller en uafhængig reparationsudbyder. Ægte Apple-dele er også tilgængelige til reparationer uden for garantien gennem Self Service Repair.

Uafhængige reparationsudbydere har adgang til Apples ægte reservedele, værktøjer, uddannelse, servicevejledninger, diagnosticering og ressourcer. Reparationer, der foretages af uafhængige reparationsudbydere, er ikke dækket af Apples garanti eller AppleCare-planer, men kan være dækket af udbyderens egen reparationsgaranti. Self Service Repair giver adgang til originale Apple-dele, -værktøjer og -reparationsvejledninger, så kunder, der har erfaring med kompleksiteten ved reparation af elektroniske enheder, kan udføre deres egen reparation uden for garantien. Self Service Repair er i øjeblikket tilgængeligt i visse lande eller områder for specifikke modeller af Mac-computere fra 2020 eller nyere. Hvis du vil se reparationsmanualer og bestille reservedele til kvalificerede modeller, skal du gå til siden Self Service Repair.