Hvis du ser en besked om, at lagringen på din Mac skal serviceres

Tag en sikkerhedskopi af din Mac, og planlæg service, hvis du ser en besked om, at der er fundet en alvorlig fejl i SSD'et.

SSD'en (Solid State Drive) i din Mac indeholder SMART-hardware (teknologi til selvovervågning, analyse og rapportering). Teknologien registrerer blokke med flashhukommelse, der ikke længere fungerer korrekt.

Et øget antal beskadigede hukommelsesblokke kan give denne meddelelse:

Få service til din SSD

Denne besked betyder, at SSD'en har et problem, der ikke kan løses af appen Diskværktøj eller en tredjepartsapp. Sikkerhedskopier så mange data på din SSD som muligt, og tag derefter din Mac til en Apple-autoriseret serviceudbyder eller Apple Store-butik. Du kan også kontakte Apple-support.