Manglende visning af medier i iMovie til iOS

Hvis medier ikke vises som forventet i iMovie, indeholder projektet muligvis medier i et format, der ikke understøttes. Opdater din iPhone, iPad eller iPod touch til iOS 11 for at tilføje understøttelse af yderligere formater.

Hvis du ikke kan føje fotos eller videoer fra dit iCloud-fotobibliotek til et iMovie-projekt, hvis klip i mediebiblioteket eller projektet vises med grå farve, eller hvis videoen ikke afspilles, skal du opdatere din enhed til iOS 11.

Hvis klippene eller miniaturerne i projektet stadig vises med gråt efter opdateringen, skal du foretage en ændring i projektet for at rette problemet. Du kan eksempelvis holde fingeren nede på et af de pågældende klip i projektet og så slippe igen for at løse problemet.