Ændringer i iTunes 12.7

Læs om ændringerne i Apps, iTunes U, Internetradio m.m.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Det nye iTunes fokuserer på musik, film, tv-udsendelser, podcasts og lydbøger. Apps til iPhone, iPad og iPod touch er nu kun tilgængelige i den nye App Store til iOS. Den nye App Store gør det let at hente, opdatere og downloade apps igen – uden en Mac eller pc.

Du finder disse ændringer i det nye iTunes:

Sådan administrerer du medier, filer og andet indhold på din iOS-enhed

Slut din iOS-enhed til din computer med et USB-kabel for at synkronisere musik, film, TV-udsendelser og lydbøger ved hjælp af iTunes. Du kan også sikkerhedskopiere din enhed ved hjælp af iTunes.

Hvis du vil kopiere filer mellem din computer og apps på din iOS-enhed, skal du bruge Arkivdeling.

Du kan finde iOS-apps, ringetoner og bøger (kun pc), du allerede har downloadet, i mappen iTunes Media.

Hvis du har en iOS-app, ringetone eller bog, der ikke kan downloades igen, kan du flytte det pågældende indhold til din iOS-enhed, mens enheden er sluttet til en computer med et USB-kabel.