Hvis du ikke kan afbryde vågeblus på din MacBook Pro (Retina, 15", medio 2015)

Når du prøver at afbryde vågeblus på din MacBook Pro (Retina, 15", medio 2015), vises der muligvis kun en inaktiv, sort skærm, en sort skærm med markør eller Skrivebord. Læs mere om, hvad du skal gøre.

Prøv først disse muligheder:

• Skærmens lysstyrke kan være skruet helt ned.

• Hvis du bruger en ekstern skærm, er denne måske slukket.

• Din Mac kan være indstillet til Sikkert vågeblus. Hvis du vil afbryde Sikkert vågeblus, skal du slutte din Mac til strømforsyningen og trykke på afbryderknappen.

• Kontroller, at din Mac ikke er slået fra.

Hvis du stadig ikke kan afbryde vågeblus på din MacBook Pro, skal du følge disse trin for at slå Power Nap fra:

1. Tryk på afbryderknappen, og hold den inde for at slukke din Mac.

2. Vent nogle få sekunder, og tryk derefter igen på afbryderknappen for at tænde din Mac.

3. Når din Mac er startet, skal du vælge Apple-menuen () > Systemindstillinger og derefter klikke på Energibesparelse.

4. Klik på fanen Batteri, og fjern markeringen af "Slå Power Nap til, når der bruges batteri".

5. Klik på fanen Strømforsyning, og fjern markeringen af "Slå Power Nap til, når enheden er sluttet til en strømforsyning".

Kontakt Apple-support, hvis problemet fortsætter, når du har slået Power Nap fra.