Om opdateringen macOS Sierra 10.12.6

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.6 forbedrer sikkerheden, stabiliteten og kompatibiliteten på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

Virksomhedsindhold:

• Løser et problem, der forhindrer visse SMB-forbindelser fra Finder.
  • Løser et problem, der fik Xsan-klienter til uventet at genstarte, når et arkiv på et relationspunkt i et Quantum StorNext-arkivsystem blev flyttet.
  • Forbedrer stabiliteten af programmet Terminal.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.