Fjernelse af adgangstilladelse for apps fra andre producenter til Apple Music

Du kan fjerne adgangen for apps fra andre producenter under Indstillinger for din konto på din iPhone, iPad, iPod touch eller i iTunes på din Mac eller pc.

Når du bruger apps fra andre producenter på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du blive bedt om at give dem tilladelse til at få adgang til dine personlige data og oplysninger. Visse musikapps fra andre producenter beder f.eks. om tilladelse til at få adgang til dit Apple Music-abonnement og mediebibliotek.

Hvis du ikke længere vil give disse apps adgang, kan du fjerne deres tilladelse.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id.
  3. Tryk på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at indtaste din adgangskode eller bruge Touch ID.
  4. Rul ned til afsnittet Apptilladelser. Tryk på den tjeneste, du vil fjerne adgangstilladelsen for. Hvis du ikke har givet tilladelse til nogen apps, kan du ikke se afsnittet Apptilladelser.
  5. Find appen fra en anden producent, og skub til venstre på den.
  6. Tryk på Slet.

På din Mac eller pc

Du kan klikke på følgende link: Vis min konto, hvis du vil åbne iTunes og logge på siden Kontooplysninger. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge ind med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Returtasten eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul ned til afsnittet Apptilladelser. Til højre for den tjeneste, som du vil fjerne adgangstilladelsen for, skal du klikke på Administrer. Hvis du ikke har givet tilladelse til nogen apps, kan du ikke se afsnittet Apptilladelser.
  2. Find appen fra en anden producent, og klik på Fjern til højre for den.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.