Sådan udvider og zoomer du ind og ud på dit arbejdsområde i Keynote til Mac

Læs om, hvordan du udvider lærredet rundt om et lysbillede for at skabe mere plads.

Hvis du arbejder med et avanceret layout til et lysbillede, kan du udvide lærredet rundt om lysbilledet for at få mere plads at arbejde på. Du kan bruge den ekstra plads til at tilføje eller tilpasse billeder eller til at opbevare objekter, som du vil flytte over på lysbilledet i løbet af en præsentation.

Klik på Zoom ind på værktøjslinjen, og kontroller, at Tilpas lysbillede ikke er valgt. Vælg derefter Automatisk centrering.

Træk et hvilket som helst objekt væk fra lysbilledet. Efterhånden som du trækker et objekt, vokser lærredet for at tilpasse sig til det. Du kan udvide lærredet til at blive lige så stort, som du ønsker det.

Du kan rulle omkring på lærredet eller holde mellemrumstasten nede og trække for at panorere lærredet.

Hvis du vil se så meget af dit indhold som muligt, skal du vælge Oversigt > Zoom > Zoom for at tilpasse til indhold.

Du kan slå det udvidede lærred fra ved at vælge Zoom > Automatisk centrering. Objekter, du har anbragt på lærredet, er måske uden for visningsfeltet, men du kan stadig vælge og redigere dem i objektoversigten

Når du åbner en præsentation igen, vælges Automatisk centrering automatisk, også selvom indstillingen var fravalgt, da du lukkede præsentationen. Hvis du havde indhold på det udvidede lærred, er det måske uden for visningsfeltet.