Integrering af en Keynote-præsentation på dit websted

Når du deler en Keynote-præsentation for at samarbejde sammen med andre om den, kan du også integrere præsentationen på Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Her kan du læse om, hvordan du får det link fra Keynote, som du skal bruge.

1. Åbn din præsentation i Keynote.
  2. Klik på .
  3. Klik på Delingsindstillinger for at få vist flere muligheder.
  4. Opdater disse indstillinger:
    • Klik på rullemenuen "Hvem har adgang", og vælg "Alle med linket".
    • Hvis du ikke vil have, at andre skal kunne redigere præsentationen, skal du klikke på rullemenuen "Tilladelse" og vælge "Vis kun".1
    • Sørg for, at arkivet ikke er beskyttet med adgangskode.
  5. Vælg Kopier link.
  6. Klik på Del. Når du er færdig med at dele, kopieres linket til udklipsholderen. URL-adressen bør starte med "https://www.icloud.com/keynote/" og slutte med "#[dit arkivnavn]".

På de fleste understøttede websteder er det muligt at integrere præsentationen ved at indsætte linket i et blogopslag. Læs om, hvordan du integrerer din Keynote-præsentation på Medium, embed.ly og Wordpress.com.

1Hvis du vælger "Kan foretage ændringer", kan brugere, som klikker på knappen "Åbn i Keynote" i den integrerede præsentation, redigere præsentationen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.