Integrering af en Keynote-præsentation på dit websted

Når du deler en Keynote-præsentation for at samarbejde sammen med andre om den, kan du også integrere præsentationen på Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Her kan du læse om, hvordan du får det link fra Keynote, som du skal bruge.

1. Åbn din præsentation i Keynote.
  2. Klik på .
  3. Klik på Delingsindstillinger for at få vist flere muligheder.
  4. Opdater disse indstillinger:
    • Klik på rullemenuen "Hvem har adgang", og vælg "Alle med linket".
    • Hvis du ikke vil have, at andre skal kunne redigere præsentationen, skal du klikke på rullemenuen "Tilladelse" og vælge "Vis kun".1
    • Sørg for, at arkivet ikke er beskyttet med adgangskode.
  5. Vælg Kopier link.
  6. Klik på Del. Når du er færdig med at dele, kopieres linket til udklipsholderen. URL-adressen bør starte med "https://www.icloud.com/keynote/" og slutte med "#[dit arkivnavn]".

På de fleste understøttede websteder er det muligt at integrere præsentationen ved at indsætte linket i et blogopslag. Læs om, hvordan du integrerer din Keynote-præsentation på Medium, embed.ly og Wordpress.com.

1Hvis du vælger "Kan foretage ændringer", kan brugere, som klikker på knappen "Åbn i Keynote" i den integrerede præsentation, redigere præsentationen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.