Integrering af en Keynote-præsentation på dit websted

Når du deler en Keynote-præsentation for at samarbejde sammen med andre om den, kan du også integrere præsentationen på Medium, embed.ly eller Wordpress.com. Her kan du læse om, hvordan du får det link fra Keynote, du skal bruge.

1. Åbn din præsentation i Keynote.
  2. Klik på knappen Samarbejd .
  3. Tryk på Delingsindstillinger på iPhone eller iPad. På Mac: Gå til næste trin.
  4. Vælg disse muligheder:
    • Tryk eller klik på lokalmenuen "Hvem har adgang", og vælg "Alle med linket.”
    • Hvis du ikke vil have, at andre skal kunne redigere præsentationen, skal du trykke eller klikke på lokalmenuen "Tilladelse" og vælge "Vis kun.”
      Hvis du vælger "Kan foretage ændringer", kan brugere, som klikker på knappen "Åbn i Keynote" i den integrerede video, redigere præsentationen.
    • Sørg for, at arkivet ikke er beskyttet med adgangskode.
  5. Tryk eller klik på Kopier link.
  6. Klik på Del. Når du er færdig med at dele, kopieres linket til udklipsholderen. URL-adressen bør starte med "https://www.icloud.com/keynote/" og slutte med "#[dit arkivnavn]".

På de fleste understøttede websteder er det muligt at integrere præsentationen ved at indsætte linket i et blogopslag. Læs om, hvordan du integrerer din Keynote-præsentation på Medium, embed.ly og Wordpress.com.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.