Brug af Apple Music i apps og på websteder

Med et Apple Music-abonnement kan du slå yderligere musikfunktioner til i apps eller på websteder.

Nogle apps og websteder1 giver flere muligheder for at interagere med den musik, som du kan lide – lige fra at opdage din næste yndlingskunstner til at finde en ny spilleliste til træningen.

En iPhone X med appen Nike Run Club åbnet. I forgrunden ses en meddelelse fra appen, der beder om tilladelse til at tilgå Apple Music.

Giv apps og websteder tilladelse til at bruge dit Apple Music-abonnement

Apps kan anmode om tilladelse til at slå Apple Music-funktionerne til. Når en app anmoder om tilladelse, skal du trykke på OK for at give adgang til dit bibliotek, dine spillelister og dine personlige anbefalinger.

Funktionerne virker kun, når du også har installeret appen Musik på din iOS-enhed. Hvis du har fjernet appen Musik, kan du downloade den igen gratis. Gå til App Store, søg efter Apple Music, og tryk på downloadsymbolet til højre for appens navn.

Hvis du bruger et websted fra en anden producent, skal du åbne dine kontoindstillinger og se efter en indstilling, der gør det muligt at tilknytte dit abonnement. Du skal muligvis først logge på den konto, som du bruger med webstedet.

En iPhone X, der viser afsnittet Medier og Apple Music under indstillinger for Anonymitet. Nike Run Club har ikke adgang.

Slå adgang til Apple Music til eller fra

På din iOS-enhed kan du kontrollere, hvilke apps der skal have adgang til dit Apple Music-abonnement: Gå til Indstillinger > Anonymitet > Medier og Apple Music. Der vises en liste over de apps, der har anmodet om tilladelse, og du kan slå appens adgang til dit abonnement til eller fra.

For nogle tjenester kan det være nødvendigt at fjerne appen under Kontoadgang i stedet for. På din iOS-enhed: Åbn appen Musik, tryk på Til dig, og tryk derefter på dit billede eller symbolet Min konto øverst til højre. På din Android-enhed: Tryk på symbolet Menu og derefter Indstillinger. Hvis du har apps, der bruger denne metode, vil du se afsnittet Kontoadgang. Tryk på Apple Music, skub til venstre på de apps, som du vil fjerne, og tryk derefter på Slet.

Om anstødeligt indhold

Hvis nogle af dine sange ikke kan afspilles, kan det skyldes, at du har slået begrænsninger (børnesikring) til for musikken på din enhed. Hvis du vil afspille bestemte sange, skal du slå begrænsninger fra på en af dine enheder.

Hvis begrænsninger er slået fra på alle dine enheder, men du stadig ikke kan afspille bestemte sange, skal du slå begrænsninger for musik til og derefter fra igen.

Læs mere om brugen af begrænsninger på din iOS-enhed eller i iTunes på en Mac eller pc.

Digital Rights Management i Apple Music til Microsoft Edge og Internet Explorer

Ejere af indhold bruger Microsoft PlayReadyTM-teknologi til at få adgang til indhold, så de kan beskytte deres immaterielle rettigheder, herunder ophavsretligt indhold. Denne tjeneste bruger PlayReady-teknologi til at beskytte bestemt indhold. Hvis PlayReady-teknologien ikke beskytter indholdet, kan ejere af indhold kræve, at tjenesten begrænser eller forhindrer levering af beskyttet indhold til bestemte enheder eller pc-softwareprogrammer. I nogle tilfælde kræves det muligvis, at du opgraderer PlayReady-teknologien for fortsat at have adgang til tjenestens indhold. Hvis du afviser en sådan opgradering, kan du ikke få adgang til indhold, der har brug for opgraderingen.

1. Funktionen understøttes muligvis ikke af alle webbrowsere, f.eks. Internet Explorer 11 eller ældre versioner af visse operativsystemer.

Apple Music-funktionerne varierer, afhængigt af land eller område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.