Supportindhold til AppleCares teknikeruddannelse (ATT)

Læs mere om uddannelsesindholdet, der er tilgængelige for dem, der køber AppleCares teknikeruddannelse.

Programoverblik

AppleCares teknikeruddannelse giver dig alt, som du skal bruge for at blive Apple-certificeret Mac-tekniker (ACMT) eller Apple-certificeret iOS-tekniker (ACiT). Uddannelsen byder på et omfattende pensum, der dækker Apple-produkter og -teknologier. Modulerne dækker emner som generel computerterminologi og fejlfinding og forebyggende vedligeholdelse i et logisk, enkelt format, der gør det nemt at forstå nye koncepter og oplysninger. Studerende bestemmer selv tempoet, så du har fuld kontrol over din læringsplan.

Få adgang til ATLAS med AppleCares teknikeruddannelse

Apple-autoriserede forhandlere og Apple Online Store sælger AppleCares teknikeruddannelse i mange dele af verden. Hvis du køber AppleCares teknikeruddannelse, skal du registrere dig. Når du har registreret dig, skal du vente i 24 timer og derefter gå til webstedet for ATLAS. Generel feedback og spørgsmål til AppleCares teknikeruddannelse skal sendes til agreement.support@apple.com.

Kurser

Nye kurser for ACMT 2018 og ACiT 2018 er tilgængelige i ATLAS. Søg efter 2018 Service-grundeksaminer, ACMT 2018- og ACiT 2018-emneområder i Elective Categories eller Learning Plan.

Søg efter "Technician Training" i ATLAS for at finde foreslåede kursussekvenser.

Eksaminer

Følgende certificeringseksaminer er tilgængelige:

• Apple Service-grundeksamen (SVC-18A)
  • ACMT 2018 Mac-servicecertificeringseksamen (MAC-18A)
  • ACiT 2018 iOS-servicecertificeringseksamen (iOS-18A)

En ACMT 2018-certificering kræver, at du består Apple Service-grundeksamenen (SVC-18A) og ACMT 2018 Mac-servicecertificeringseksamenen (MAC-18A).

En ACiT 2018-certificering kræver, at du består Apple Service-grundeksamenen (SVC-18A) og ACiT 2018 iOS-servicecertificeringseksamenen (iOS-18A).

Du kan tage eksaminerne online fra din egen computer. Følgende artikler beskriver disse eksaminer: