Supportindhold til AppleCares teknikeruddannelse (ATT)

Læs mere om uddannelsesindholdet, der er tilgængeligt for dem, der køber AppleCares teknikeruddannelse.

Programoverblik

AppleCares teknikeruddannelse giver dig alt, som du skal bruge for at blive Apple-certificeret Mac-tekniker (ACMT) eller Apple-certificeret iOS-tekniker (ACiT). Uddannelsen byder på et omfattende pensum, der dækker Apple-produkter og -teknologier. Modulerne dækker emner som generel computerterminologi og fejlfinding og forebyggende vedligeholdelse i et logisk, enkelt format, der gør det nemt at forstå nye koncepter og oplysninger. Studerende bestemmer selv tempoet, så du har fuld kontrol over din læringsplan.

Få adgang til ATLAS med AppleCares teknikeruddannelse

Autoriserede Apple-forhandlere og Apple Online Store sælger AppleCares teknikeruddannelse i mange dele af verden. Hvis du køber AppleCares teknikeruddannelse, skal du registrere dig. Når du har registreret dig, modtager du en e-mail med svar inden for 48 timer. Feedback og spørgsmål sendes til AppleCares teknikeruddannelse: agreement.support@apple.com.

Kurser

Nye kurser for ACMT 2019 og ACiT 2019 er tilgængelige i ATLAS. Søg efter Service-grundeksaminer, ACMT- og ACiT 2019-emneområder i Elective Categories eller Learning Plan.

Søg efter "Technician Training" i ATLAS for at finde foreslåede kursussekvenser.

Tilgængelige kurser for AppleCare-teknikere er mærket "(Public 2019)".

Eksaminer

Følgende certificeringseksaminer er tilgængelige:

• Apple Service-grundeksamen (SVC-19A)
  • ACMT 2019 Mac-servicecertificeringseksamen (MAC-19A)
  • ACiT 2019 iOS-servicecertificeringseksamen (iOS-19A)

En ACMT 2019-certificering kræver, at du består Apple Service-grundeksamenen (SVC-19A) og ACMT 2019 Mac-servicecertificeringseksamenen (MAC-19A).

En ACiT 2019-certificering kræver, at du består Apple Service-grundeksamenen (SVC-19A, SVC-18A) og ACiT 2019 iOS-servicecertificeringseksamenen (iOS-19A).

Du kan tage eksaminerne online fra din egen computer. Følgende artikler beskriver disse eksaminer: