Emner til eksamenen i ACiT 2017 iOS-servicecertificering (iOS-17A)

Læs mere om eksamenen i ACiT 2017 iOS-servicecertificering (iOS-17A) og de afsnit og emner, du kan forvente.

Hvad består eksamenen af?

Eksamenen i ACiT 2017 iOS-servicecertificering (iOS-17A) er en computerbaseret videnstest, som Pearson VUE tilbyder online. Der må bruges hjælpemidler under prøven, og prøvedeltagerne opfordres til at bruge referencemateriale fra Apple og ATLAS-kurser til at løse eksamenselementerne.

Du skal bestå denne eksamen (iOS-17A) og Apple Service-grundeksamenen (SVC-17A) for at få en certificering som Apple-certificeret iOS-tekniker (ACiT) 2017.

Bemærk venligst, at du skal bestå Apple Service-grundeksamenen, før du kan tage iOS-servicecertificeringseksamenen.

Eksamensoversigt

• Antal afsnit: 2
  • Antal læringsmål: 18
  • Samlet antal emner: 70
  • Score for at bestå: 80 % generelt (minimum 56 ud af 70 elementer for at bestå)
  • Varighed: 2 timer

Eksamenen starter med syv demografiske spørgsmål. Disse spørgsmål bliver ikke bedømt, og de tæller ikke mod eksamens tidsbegrænsning på to timer.

Afsnit og emner

Her er de afsnit og emner, som eksamenen i ACiT 2017 iOS-servicecertificeringen omfatter.

Fejlfinding (38 emner)

• Beskriv diagnosticeringsprocessen ved fejlfinding i forskellige scenarier.
  • I tilfælde af et isoleret problem: Kategoriser problemet som relateret til hardware (herunder skade som følge af uheld), software, miljø eller uddannelse.
  • Identificer trinene for iOS-opsætning og -aktivering.
  • Angiv almindelige løsninger på batterirelaterede problemer.
  • Identificer, hvordan mailbokse helt grundlæggende håndteres.
  • Beskriv de indbyggede apps og funktioner i iOS.
  • Beskriv, hvordan indstillingerne under Generelt og Tilgængelighed på en iPhone tilpasses.
  • Beskriv fortrolighedsindstillingerne, der kan konfigureres for apps.
  • Identificer, hvordan mobilteknologi grundlæggende fungerer verden over.

Servicering af iPhone (32 emner)

• Identificer de fysiske materialer og onlineressourcer, der er nødvendige for at servicere en iPhone-model korrekt og sikkert.
  • Identificer de materialer, der er nødvendige for at reducere skadepotentiale under service af iPhone.
  • Identificer de værktøjer, der typisk bruges til at servicere alle iPhone-modeller.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 5s.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 5c.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 6 og iPhone 6 Plus.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 6s og iPhone 6s Plus.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone SE.
  • Identificer specialværktøj, inventar og procedurer, der er nødvendige for at servicere iPhone 7 og iPhone 7 Plus.

ATLAS-kurser

Som forberedelse til ACiT 2017 iOS-servicecertificeringseksamenen anbefaler vi, at du gennemgår kurserne inden for emnet ACiT 2017 i ATLAS.