Om opdateringen macOS Sierra 10.12.5

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.5 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

I denne opdatering:

• Et problem, hvor lyden kan hakke, hvis den afspilles via USB-hovedtelefoner, er rettet.
  • Forbedret Mac App Stores kompatibilitet med fremtidige softwareopdateringer.
  • Understøttelse af mediefri installation af Windows 10 Creators Update med Boot Camp er tilføjet.
  • Understøttelse af flere RAW-formater fra digitale kameraer er tilføjet.
  • Et problem, der kan medføre, at systemdatoen indstilles til år 2040, er løst. Problemet berører nogle erhvervs- og uddannelseskunder.
  • Opdateringen forhindrer potentiel kernelpanik, når der startes op fra et NetInstall-billede. Denne rettelse er tilgængelig, når der startes op fra et NetInstall-billede, der er oprettet via installationsprogrammet til macOS 10.12.5.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.