Windows 10 Jubilæumsopdatering kan holde dine Bluetooth-enheder fra at afbryde vågeblus på dine Mac-computere

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan afbryde vågeblus på din Mac med en Bluetooth-enhed, f.eks. et tastatur eller en mus, efter, at du har opdateret Windows 10 i Boot Camp.

En opdatering til Windows 10 med Windows 10-versionen 1607 (kaldes også Jubilæumsopdatering) kan slette poster i Windows-registreringsdatabasen, der understøtter afbrydelse af vågeblus med Bluetooth-enheder. Resultatet kan være, at Bluetooth-enheder ikke kan afbryde vågeblus på din Mac, når den genstartes i Windows ved hjælp af Boot Camp.

Du kan få funktionen til at virke igen ved at geninstallere softwaren til Windows-understøttelse på din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.