Om opdateringen macOS Sierra 10.12.4

Denne opdatering anbefales til alle brugere af macOS Sierra.

Opdateringen macOS Sierra 10.12.4 forbedrer stabiliteten, kompatibiliteten og sikkerheden på din Mac-computer og anbefales til alle brugere.

I denne opdatering:

• Night Shift er tilføjet, så farverne på skærmen automatisk skifter til den varmere ende af spektret, når mørket falder på.
  • Understøttelse af Siri er tilføjet for cricketresultater, tidsplaner og spillerlister fra den indiske Premier League og International Cricket Council.
  • Understøttelse af Diktering for shanghainesisk er tilføjet.
  • Forbedret understøttelse af sprog, der læses fra højre mod venstre, for Touch Bar, værktøjslinje og visuel fanevælger i Safari.
  • Adskillige problemer med gengivelse af PDF-arkiver og annotering i Eksempel er løst.
  • Forbedret synlighed af emnelinjen ved brug af Samtalevisning i Mail.
  • Et problem, der kan forhindre visning af indhold i Mail-beskeder, er rettet.
  • Understøttelse af flere RAW-formater fra digitale kameraer er tilføjet.

Virksomhedsindhold:

• Kommandoen tethered-caching er tilføjet for at optimere visse downloads til iOS-enheder, der bruger internetdeling via USB. Indtast man tethered-caching i Terminal for at få mere at vide.
  • Kommandoen security er opdateret for at medtage muligheden delete-identity, som sletter både et certifikat og dets private nøgle fra en nøglering. Indtast man security i Terminal for at få mere at vide.
  • Kommandoen profiles er opdateret for at medtage mærket -N, som viser en meddelelse om tilmelding af en enhed, der beder brugeren om at udføre tilmelding via MDM (Mobile Device Management). Indtast man profiles i Terminal for at få mere at vide.
  • Et problem, der medførte, at bærbare computere med forbindelse til visse dockingstationer viste en tom skærm i stedet for macOS-loginvinduet på den indbyggede skærm, er løst.
  • Et problem, der medførte, at en nyligt ændret adgangskode til en brugerkonto afvises af macOS-loginvinduet, hvis FileVault er slået til, er løst.
  • Mulighed for automatisk fornyelse af visse certifikater, der leveres via en konfigurationsbeskrivelse, er tilføjet.
  • Omfatter flere Xsan-rettelser.

Se Apple-sikkerhedsopdateringer for at læse mere om sikkerhedsindholdet i denne opdatering.

Læs mere om, hvordan du kan få denne macOS-opdatering.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.