Hvis du ser fejlkoderne 0xc000000f eller 0xc0000225 under installering af Windows 10

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkoderne 0xc000000f eller 0xc0000225 under installering af Windows 10 på din Mac med Boot Camp.

Disse fejlkoder vises, hvis der er problemer med det Windows ISO-billede, der bruges til at installere Windows på din Mac.

For at løse problemet skal du bruge Boot Camp-assistenten til at gendanne dit drev som en enkelt partition, downloade et nyt ISO-billede fra Microsoft og forsøge at installere Windows 10 igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.