Hvis du ser fejlkoderne 0xc000000f eller 0xc0000225 under installering af Windows 10

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du får vist fejlkoderne 0xc000000f eller 0xc0000225 under installering af Windows 10 på din Mac med Boot Camp.

Disse fejlkoder vises, hvis der er problemer med det Windows ISO-billede, der bruges til at installere Windows på din Mac.

For at løse dette problem skal du først følge trinnene til fjernelse af Boot Camp-partitioner:

1. Genstart din Mac i macOS.
  2. Åbn Diskværktøj.
  3. På menulinjen Diskværktøj skal du klikke på Partition. Hvis der åbnes en dialog, hvor du kan vælge tilføj en enhed eller partition, skal du klikke på Partition.
  4. I grafen, der vises, skal du vælge OSXRESERVED og derefter klikke på knappen Fjern (minus).
  5. I den samme graf skal du vælge BOOTCAMP og derefter klikke på knappen Fjern (minus).
    OSXRESERVED og BOOTCAMP er tomme partitioner, som Boot Camp-assistenten oprettede under den forsøgte installering.
  6. Klip på OK, og klik derefter på Partition for at bekræfte.

Derefter skal du downloade et nyt ISO-billede fra Microsoft og derefter prøve din Windows 10-installation igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.